Landal De Hellendoornse Berg

 • Beoordeling toevoegen ▷ 7.9
 • Klein parkS
 • Binnenzwembad
 • Klein en groen park
 • Geniet van Overijssel
  Kindvriendelijk, reken maar
  Wandelen, fietsen
  Overdekt zwembad
  Indoorspeeltuin met ballenbak
  Airtrampoline
  Hellendoorn, Ecodrome

  Benieuwd naar de prijzen op Landal De Hellendoornse Berg?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Landal De Hellendoornse Berg, Overijssel

  Dwalen door het landschap van Overijssel. Flink klimmen naar de toppen van de Sallandse Heuvelrug. Het is nooit saai op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Je boekt hier een van de 200 bungalows en van hieruit kun je het Twentse landschap ontdekken.

  Ga met het hele gezin op pad naar Avonturenpark Hellendoorn of maak een huifkartocht of GPS-puzzeltocht. Bij terugkomst neem je een verfrissende duik in het binnenzwembad. Op dit park is zoveel te doen dat je aan een week niet genoeg hebt.. Sla met het hele gezin een balletje op de midgetgolfbaan of gooi een strike op de bowlingbaan. Mag het wat meer spanning zijn? Probeer dan eens het handboogschieten!

  Kindervoorzieningen op het park
  Landal Landgoed de Hellendoornse Berg beschikt over vele voorzieningen voor kinderen. Zo is er een bowlingbaan, speelzolder met groot speelelement (voor kinderen tot 10 jaar), speelautomaten, airtrampoline, volleybalveld, midgetgolf, diverse kleine speeltuintjes, één grote speeltuin en een overdekt zwembad met glijbaan, stroomversnelling, bruisbank en apart kinderbad.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Landgoed de Hellendoornse Berg wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Omgeving van het park
  De rustzoeker komt op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg goed aan zijn trekken. Wandel een deel van het Pieterpad en geniet van de heidevelden vol karakteriserende jeneverbessen of maak een actieve mountainbiketocht naar de Sallandse heuvelrug. Ook voor avontuur zit je goed op dit bungalowpark in Haarle. Met Avonturenpark Hellendoorn, Ecodrome in Zwolle en Speelparadijs Ballorig op korte afstand, hoeft niemand zich te vervelen in Overijssel!  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal De Hellendoornse Berg!


  Aanbieders op Landal De Hellendoornse Berg

  Landal GreenParks verhuurt op Landal De Hellendoornse Berg chalets,bungalows of appartementen (Bungalow 4-8 personen en groepsacc. tot 24 personen).
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs