Bekijk grote foto's

Landal Alpine Lodge Lenzerheide <b>Landal Greenparks</b> De 4 en 5 sterren parken van Landal Greenparks in Nederland,...

Actieve vakantievierders
Surfen op de Heidsee
Hoogseizoen activiteiten voor jong en oud
Kinderen Bollo Club/kidsclub
Beauty en Wellness
Wandelen en fietsen

Boek Landal Alpine Lodge Lenzerheide bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Alpine Lodge Lenzerheide, Graubünden

Een vakantie in Zwitserland boeken? Het is puur genieten van het goede leven bij het nieuwe en luxueuze Alpine Lodge Lenzerheide. Speel een partij golf in de dynamische regio Graubünden en sluit de dag af met een massage in jouw eigen luxe accommodatie.

Zwitserland, zomer en winter een feest
Op een bosrijke helling in de Zwitserse Alpen, op 1.450 meter hoogte ligt de luxe Alpine Lodge van Landal. De prachtig hooggelegen locatieheeft veel mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de familievriendelijke omgeving van Lenzerheide. Je kunt deze schitterende omgeving op diverse manieren ontdekken er zijn wel 300 km fietspaden en 170 km wandelpaden.

De zeil- en surfschool en de bootverhuur bij het strandbad zorgen ervoor dat waterliefhebbers ook hun hart kunnen ophalen.
Wie nog meer actie wil, kan een tocht wagen op de langste rodelbaan ter wereld en het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland. Ook in de winter biedt de regio Graubünden volop mogelijkheden voor de actieve wintersporter en is het de ideale locatie om van een exclusieve wintersportvakantie te genieten.

Een toplocatie voor een actieve vakantie
Zowel 's zomers als 's winters biedt Lenzerheide volop mogelijkheden voor sportliefhebbers en genieters. Er is voor elk wat wils. De regio draagt het kwaliteitskenmerk 'Gezinnen welkom' en biedt een uitgebreid, op het seizoen afgestemd en deels gratis recreatie- en animatieprogramma. Wie dat nog niet genoeg vindt, kan zich uitleven op 170 km wandelpaden, 305 km bewegwijzerde fietsroutes en 1.000 km gps-tracks of bij klimpartijen, watersport en golf. Ook kun je natuurlijk gewoon genieten van de rust, ruimte en natuur.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Alpine Lodge Lenzerheide!


Aanbieders op Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Landal GreenParks verhuurt op Landal Alpine Lodge Lenzerheide chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs