Lac de Thoux St-Cricq

7.7
Klein
direct
Camping aan het meer van St-Thoux Cricq
Mooi zandstrand aan meer
Windsurfen, kanovaren, waterfietsen, vissen
Watercomplex met glijbanen
Hoogseizoen animatie jong en oud
Wellnessruimte met jacuzzi (€)

Boeken op camping Lac de Thoux St-Cricq ? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN

Camping Lac de Thoux St-Cricq

Over camping Lac de Thoux St-Cricq , Midi-Pyrénées

Midden op het platteland in het Zuid Westen van Frankrijk ligt camping Lac de thoux St. Cricq. Camping Lac de Thoux ligt aan een meer van 70 hectare groot en maar 40 kilometer van Toulouse, in het midden van Frankrijk. Het meer van St. Thoux Cricq heeft een fijn zandstrand. Verder heeft camping Lac de Thoux Saint Cricq een mooi waterparadijs met watervallen en glijbanen. Kinderen vermaken zich in de kinderclub met schilderen, schminken en speurtochten of op het sportterrein.

Zwemmen in het meer, het zwembad of rivier
Een gezellige familiecamping met mooie stacaravans. De plaatsen hebben vaak voldoende schaduw. In het hoogseizoen worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Naast het zwembad, zijn genoeg mogelijkheden om te zwemmen: natuurlijk in het meer of dijken maken in een van de riviertjes in de omgeving. Dan is er voor de kinderen ook nog een speeltuin met een trampoline, een paar tafeltennistafels en een poolbiljart waar ze zich kunnen uitleven.

Op sportief gebied is er nog meer te beleven, want 2 keer in de week kun je terecht bij aqua-gym, of wordt er door de camping een jeu de boulestoernooi en andere sportieve activiteiten georganiseerd.

Genoeg te doen en te zien
Een wandeling (8 km) om het meer is een leuke activiteit vlakbij de camping. Daarnaast is veel te zien in de omgeving: mooie kastelen, molens, sfeervolle dorpjes, of de bekende duiventillen van de Gasconne. Een dagtochtje naar Toulouse is zeker een aanrader. Deze 'roze' stad heeft veel bezienswaardigheden. Vlakbij deze stad zijn ook de fabrieken van de beroemde Airbus-vliegtuigen (bijvoorbeeld de A380). Kortom, een rustige streek met veel ingrediënten voor een geslaagde vakantie!--


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lac de Thoux St-Cricq !


Boeken op Lac de Thoux St-Cricq

Vacanceselect verhuurt op camping Lac de Thoux St-Cricq lodgetenten met sanitair, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs