Kleinschalige vriendelijke camping
Op ongeveer 1 km. van strand en zee
Gratis WIFI bij receptie
Restaurant met snackbar
Zwembad met waterglijbaan half juni/half sept
Peuterbad diepte 20 cm.
Hoogseizoen animatie jong en oud

Boeken op camping La Coste Rouge? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping La Coste Rouge, Languedoc-Roussillon

Camping La Coste Rouge is gelegen in de Languedoc bij de badplaats Argelès sur Mer tussen de kust en de bergen in. Welkom op de driesterren camping La Coste Rouge, gelegen in het helder, zonnig en lieflijk landschap van de orientaalse Pyreneeën. De camping ligt dicht bij de zee (op 800 m, er is een gratis pendeldienst naar de stranden in het hoogseizoen.) en aan de voet van het Albères-massief dat de zandstranden met talloze kreken omzoomt, een ideale plek om met volle teugen te genieten van de meest diverse activiteiten.

Het ruime en bijzonder aantrekkelijke zwembadcomplex is geopend van juni tot september. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad, voor de kinderen een Californisch zwembad dat afloopt tot een diepte van 1,20 m en er is ook een groot bad voor diegenen die van baantjes zwemmen houden. De grote ruimte rond de zwembaden biedt tal van rustige plekjes om heerlijk te ontspannen, te zonnen, te lezen, te genieten van gewoon niets doen in alle vrijheid op de ligstoelen die ter beschikking staan. Verder worden er in het hoogseizoen diverse gezellige en leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

La Coste Rouge, vertrekpunt om oude Catalaanse dorpjes en mooie romaanse kerken te verkennen: breng eens een dag door in Andorra, of in alle rust in Barcelona. En bezoek Figueras in Spanje, waar het Dali-museum ligt. Verder leuke uitstapjes naar Spanje maken, of golfen op de vlakbij gelegen golfbaan, een bezoek brengen aan een van de vele pretparken of een heerlijke wandel- of fietstocht maken op de beroemde ‘Sentier du Littoral’ (kustwandeling met uitgezette routes) die vlakbij de camping ligt. Je kunt natuurlijk even aanleggen in de wijnkelders en dan lekker de gerenommerde streekwijnen proeven.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Coste Rouge!


Boeken op La Coste Rouge

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.