l'Ultima Spiaggia

7.4
Groot
aan zee
Topcamping op Sardinië
Direct aan zee
Talloze sportmogelijkheden en speelveld
4 zwembaden
Ideaal voor watersporters en zonaanbidders
Hoogseizoen animatie voor jong en oud
Boottrip langs Costa Smeralda

Boeken op camping l'Ultima Spiaggia? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Camping l'Ultima Spiaggia

Over camping l'Ultima Spiaggia, Sardinië

Camping L'UItima Spiaggia heeft mooie voorzieningen en ligt direct aan zee. Camping Ultima Spiaggia ligt bij het stadje Bari Sardo aan de oostkust van Sardinië. Deze 4 sterrencamping ligt in een mooie groene omgeving. De camping heeft een fijn restaurant, diverse zwembaden en een supermarkt. De watersporters hoeven zich hier niet te vervelen, kano varen, duiken en vissen horen tot de mogelijkheden. Verder kun je ook sportief fietsen, tennissen en een potje voetballen.

Sardinië ontdekken vanaf de camping
Grote gezellige 4-sterrencamping, centraal gelegen tussen de bergen en aan de lange witte zand/-kiezelstranden van Sardinië. Ideaal voor watersporters en zonaanbidders! Ook voor natuur- en cultuur- liefhebbers is er genoeg te beleven, denk bijvoorbeeld eens aan een treintocht dwars over het eiland, of een boottocht langs de prachtige noordkust.

Er is WiFi tegen betaling.

Arbatax met oude stadspoort
Camping L'Ultima Spiaggia ligt bij het stadje Bari Sardo aan de oostkust van Sardinië. Er zijn genoeg mogelijkheden voor alle kampeerders om de omgeving te verkennen.
Ga zeker op ontdekkingstocht in dit fantastisch nog onontdekt gebied! In de omgeving ligt de stad Arbatax, met haar historische stadspoort en opvallende rode rotsen. In dit deel van Sardinië zijn nog duidelijk de invloeden van de Arabische overheersing te zien en die invloed strekt zich ook uit tot aan het menu. Dat wordt genieten van alle typisch Sardijnse lekkernijen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping l'Ultima Spiaggia!


Boeken op l'Ultima Spiaggia

Camping l'Ultima Spiaggia heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Vacanceselect en Happy Camp verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door Happy Camp. Vacanceselect verhuurt hier lodgetenten (Lodgetent Camp2Relax max. 5 pers.). Glamping is het nieuwe kamperen!