• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • Middelgrote campingM
 • Aan het strand
 • Binnenzwembad
 • Zon, zee en strand
  Direct aan strand Waddenzee
  Hoogseizoen animatie
  Binnenbad Aquamundo (€)
  Gelegen op het schiereiland Butjadingen
  Schoolvakanties kinderanimatie
  Tegen betaling binnenbad Aquamundo
  Wilhemshaven (ca. 63 km), Bremerhaven (ca. 50 km)
  aan zee

  Benieuwd naar de prijzen op camping Knaus campingpark Tossens?

   STAANPLAATSEN

  camping Knaus campingpark Tossens, Niedersachsen / Harz

  Campingpark Tossens vind je op het schiereiland Butjadingen, bij het plaatsje Tossens, op een buitendijkgebied.

  Ruim opgezet en van vele activiteiten voorzien, neemt camping Tossens een bijzondere positie in het kader voor vakanties met leuke belevenissen in.
  De Noordzee met het spel der getijden vormt de ideale achtergrond voor een zalige kampeervakantie op camping Tossens, voor een zalige vakantie met strand, zon en zee.

  De camping biedt ruime plekken. Verder vind je op de camping een restaurant en bistro, tv-ruimte, kinderanimatie (tijdens schoolvakanties), speelplaats en slipway voor boten. Tegen betaling zijn o.a. het binnenbad Aquamundo, Wifi, authentieke strandkorven en fietsen.

  Camping Tossens ligt in het gebied buiten de dijk van Tossens, op het schierland Budjadingen, direct naast de Noordzee en voor de Jadebusen. Je kunt in de buurt van camping Tossens tochten maken over het wad met ter plaatse bekende, deskundige gidsen.

  Geniet van de prachtige natuur van de Waddenzee. Ga wadlopen met ervaren gidsen, bezoek de zeehonden, beklim vuurtorens of maak tochtjes naar heerlijke steden als Wilhemshaven (ca. 63 km), Bremerhaven (ca. 50 km) of Bremen (ca. 82 km). Je kunt ook heerlijk fietsen over het schiereiland Butjadingen of langs het strand. De speelschuur in Butjadingen is een heerlijke speelplek vooral als het een keertje minder goed weer is. Breng ook een bezoek aan het klimpark.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Tossens!


  Aanbieders op Knaus campingpark Tossens

  Stacaravans worden hier verhuurd door ViaLora. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door ANWB Camping.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs