Eigen recreatiemeer met glijbaan en zandstrand
Aan de Belgische Kust
Vlakbij het strand van Oostende
Waterskiën in het watersportmeer

Boek camping Klein Strand bij:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

camping Klein Strand, Noordzeekust

Tussen Brugge en Oostende, in het West-Vlaamse Jabbeke, ligt 4-sterren camping Klein Strand.

Als voormalige boerderij is Klein Strand ondertussen uitgegroeid tot een uitstekende camping die van alle gemakken is voorzien. Op de camping zijn twee restaurants waaronder een Chinees restaurant. Voor uw brood, krantje, fruit, drank etc. is de campingwinkel in juli en augustus dagelijks geopend. Sportieve gasten kunnen zich heerlijk uitleven in het fitnesscentrum of een balletje slaan op de tennisbaan. WiFi tegen betaling.

Er is een mulitsportterrein waar je kunt basketballen, volleyballen en jeu de boules kunt spelen en tegen betaling behoort tennissen, fitnessen, vissen en waterskiën tot de mogelijkheden. Fietsen huren en paardrijden is mogelijk in de nabije omgeving.

Klein Strand staat bekend om zijn vele voorzieningen voor de kinderen zoals o.a. een grote speeltuin, sportveld, kinderboerderij en zwemvijver met glijbanen. Het recreatieteam is tijdens de schoolvakanties fulltime bezig met het organiseren van diverse activiteiten. Hierdoor voelen alle kinderen (en hun ouders) zich thuis op camping Klein Strand.

Jabbeke is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. De groene long rond Brugge herbergt een verborgen schat van veilige, rustige en groene fiets- en wandelroutes. Ook de typische Vlaamse polders richting kust vormen een ideale en rustige omgeving die je beslist eens moet verkennen! Ook zijn er heel wat mogelijkheden voor de ondernemende vakantieganger... en dat allemaal in de nabije omgeving! Ca. 12 km van Brugge en ca. 16 km van de Vlaamse kust en de badplaats Oostende. Op ca. 25 km van Sealife en op ca. 15 km van Earth Explorer. Het bekende attractiepark Plopsaland ligt op ca. 45 km.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Klein Strand!


Aanbieders op Klein Strand

Suncamp verhuurt op camping Klein Strand stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs