Groene camping met vernieuwingen 2020
Vernieuwd zwembad, sanitairgebouw
Leuke bar met ontspanningsruimte
Brood en foodtruck op de camping
Hoogseizoen animatie, actieve spellen
Verhuur van elektrische fietsen op de camping
Ontdek de wijnstreek Gaillac
Albi, Katharenland, Montagne Noire gebergte

Boek camping Huttopia Pays de Cordes sur Ciel bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Huttopia Pays de Cordes sur Ciel, Midi-Pyrénées

Huttopia Pays de Cordes sur Ciel ligt in een mooi groen heuvellandschap op korte afstand van het middeleeuwse stadje Cordes-sur-Ciel. De Tarn ontdekken op een fijne e-bike, daarna een plons in het vernieuwde zwembad en dan een hapje eten halen bij de foodtruck. Ja dat klinkt zo naar vakantie op een fijne groene camping in Frankrijk. De ligging in de regio Cordes met de mooie bisschopsstad Albi op slechts 25 kilometer gelegen en de AOC Gaillacwijnen in de diverse wijnkelders, klinkt als muziek in onze oren.

Je logeert hier in een glamptent, een glampingervaring in de Tarn
Op deze gastvrije groene camping logeer je in nieuwe accommodaties. Je hebt de keuze uit chalets, pipowagens en leuke lodgetenten. Je kunt het zelfs hoger op zoeken in een Cahutte, een unieke glamphut van hout die uit twee verdiepingen bestaat en met eigen sanitair.

Met kinderen op een kindvriendelijke camping in Frankrijk
In de zomerperiode hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Er worden allerlei leuke activiteiten aangeboden. Schatzoeken, hutten bouwen en gezellig met nieuwe vrienden spelen. En het zwembad ligt er daarna heel aantrekkelijk bij om even af te koelen. En voor een hapje en een drankje kun je bij de bar terecht en 's avonds komt er regelmatig een foodtruck langs.

De Tarn bestaat uit heuvels en die ontdek je het best op de fiets
Op de camping kun je e-bikes huren en dat is in het landschap rondom de camping wel zo makkelijk. Verder heeft de omgeving erg veel te bieden. Ontdek tijdens een leuke autoroute de kalkplateaus, het leuke stadje Cordes-sur-Ciel. Verder kunnen wijnliefhebbers volop wijn proeven in de wijnkelders waar de AOC Gaillacwijnen zijn opgeslagen. En bourgondisch genieten in de Tarn is echt niet moeilijk je vindt er allerlei specialiteiten zoals gerechten met truffels, een overdaad aan kazen, cassoulet en heerlijke deserts.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia Pays de Cordes sur Ciel!


Aanbieders op Huttopia Pays de Cordes sur Ciel

Huttopia verhuurt op camping Huttopia Pays de Cordes sur Ciel safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs