Op de Ile d'Oleron
Ondek de natuur
Iedere ochtend kinderrecreatie
Gratis wifi in openbare ruimtes
Zandstrand aan de camping
Zoutmoerassen en drasland
Regelmatig live muziek
Elektrische fietsen te huur!
50 m

Boek camping Huttopia Oléron les Chênes Verts bij:

 SAFARITENTEN
 STAANPLAATSEN

camping Huttopia Oléron les Chênes Verts, Poitou-Charentes

Aan de westkant van het prachtige eiland Ile d'Oleron vind je de camping Oléron les Chênes Verts. De camping ligt direct aan het strand, en tussen de bossen en is hierdoor dus een ideale uitvalsbasis voor een perfecte strandvakantie of een actieve vakantie. Ga mountainbiken door de bossen of surfen op zee.

Vakantie vieren op slechts 50 meter van het strand
Deze kindvriendelijke camping ligt op iets meer dan 2,5 kilometer van het dorpje Dolus d'Oléron, waar je een gezellig terrasje kan pakken of terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Probeer ook zeker de oesters in een van de lokale restaurants, daar is deze regio natuurlijk bekend om!

De camping zelf heeft ook een restaurant, dus je hoeft de camping eigenlijk niet af. In het restaurant en in de gezamelijke ruimtes is er gratis wifi, dus er is nog voldoende contact met de thuisblijvers mogelijk. Voor de jongste bezoekers is er een leuk speeltuintje. En vervelen hoeft echt niet want in de zomermaanden is er elke ochtend kinderrecreatie. Het enthousiaste animatieteam organiseert leuke spellen en avonturen. Zo kunnen ze krabbetjes gaan vangen bij eb of boogschieten.

Ontdek de mooie zandstranden, de moerassen en de gezellge havenstadjes
Je verblijf op dit charmante eiland wordt al snel een feest. Je logeert op het grootste eiland aan de Franse Atlantische kust. Ontdek de leuke fietsroutes langs de zoutpannen en het vogelmoeras Marias aux Oiseaux. Geniet van de leuke kleine vissershuisjes en de charmante dorpjes. Verder ligt er een groot bos in het zuiden van het eiland.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia Oléron les Chênes Verts!


Aanbieders op Huttopia Oléron les Chênes Verts

Huttopia verhuurt op camping Huttopia Oléron les Chênes Verts bungalowtenten, safaritenten, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs