Bekijk grote foto's
Uniek verblijf op het water
Parkeergelegenheid centraal
Wasserette
Zandstrand
Jachthaven
Vismogelijkheden
Avontuurlijke omgeving
Vlakbij het centrum van Lemmer

Boek Houseboats Lemmer bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Houseboats Lemmer, Friesland

Houseboats Lemmer: betekent een vakantie op het water en ook nog eens niet ver van het centrum van het Friese plaatsje Lemmer. Lemmer is een van die leuke Friese plaatsen in het zuidwesten van de provincie. Vakantie vieren op een waterlodge in Lemmer aan het IJsselmeer is dat wat je altijd al een keer wilde? Vanaf jouw woonboot, die in de jachthaven van Lemmer ligt, ben je zo op het IJsselmeer en de Friese meren.

Hoor je het water kabbelen?
Wakker worden op een echte woonboot en dan genieten van het uitzicht op het water, dat klinkt heerlijk, toch? Een ontbijtje een lekkere mok met koffie en dan eens gaan denken hoe de dag eruit gaat zien. Wordt het een dag op het water, ga je het IJsselmeer ontdekken of tocht liever met de voetjes op het drogen en een ijsje in het centrum. Of duik je het IJsselmeer in als de zomer warm en zwoel is.

Op loopafstand van Lemmer
In de omgeving van Lemmer is genoeg te doen en te zien. Bij warm weer kun je genieten van een koele duik in het IJsselmeer. Of geniet van een drankje op een van de vele terrasjes en geniet van Friesland. Geniet van een dagje op het strand van Lemmer en neem een duik in het IJsselmeer. Ga de omgeving verkennen en geniet van de mooie natuur. Lemmer is sowieso een van de bekendste watersportplaatsen van de regio. Spring vanaf jouw waterlodge het water in of huur een klein bootje om het water op te gaan. Laat het Friese avontuur maar beginnen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Houseboats Lemmer!


Aanbieders op Houseboats Lemmer

Er zijn veel aanbieders op .
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs