Bekijk grote foto's
Gastvrij Bourgondisch vakantiepark
Binnenspeeltuin, waterspeeltuin buiten
Fijne Brasserie op park
Op korte afstand van de Efteling
Hoogseizoen recreatieteam
Fietsroutes/wandelroutes
Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch
Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

camping Het Genieten, Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke familiecamping in Noord-Brabant? Recreatiepark Het Genieten ligt bij het mooie plaatsje Kaatsheuvel, op korte afstand van de Efteling en direct grenzend aan het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit fijne vakantiepark is gelegen midden in een groot bos. Vanaf camping Het Genieten fiets of wandel je zo één van de mooiste natuurgebieden van Nederland in. De Bourgondische gastvrijheid en de goede voorzieningen op de camping zorgen voor een fijne vakantie in Noord-Brabant. De mooie horeca gelegenheid is een fijne plek voor een gezellig hapje en een drankje.

Een kindvriendelijke vakantie in Noord-Brabant
De grote buitenspeeltuin is geweldig. Springen op de air-trampoline, van de kabelbaan glijden of helemaal omhoog klimmen in het grote klimrek, wie durft? Voor de jongste gasten is er bij warm weer de waterspeeltuin, echt een toppertje. En mocht het weer wat tegen zitten dan spreek je toch af in de binnenspeeltuin. Het animatieteam zorgt voor een leuk activiteitenprogramma voor alle leeftijden. En dat alles wordt georganiseerd in bij het jeugdhonk. Fietstochten, spooktochten of lekker knutselen. Het is dus dubbel genieten op Het Genieten in Waalwijk.

Brabantse gastvrijheid is is hier volop aanwezig
In de Brasserie weten ze wat Genieten is! Je kunt hier terecht voor Brabantse lekkernijen, een heerlijke lunch of een gezellig diner. In de zomer geniet je van het zonnetje op het grote terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuinen. Lekker makkelijk: Je kunt hier ook maaltijden bestellen zodat je ze bij je accommodatie kunt nuttigen.

De Loonse en Drunense duinen liggen naast de camping
Zin in een wandeling door de duinen dan zit je op deze camping perfect. Heerlijk flink doorstappen door het stuifzand, een geweldige fiets- of mountainbiketocht maken door de uitgestrekte bossen of misschien zelfs paardrijden, het kan hier allemaal!

Brabant is zo veelzijdig dat je tijd tekort komt
Vlak bij de camping ligt de Efteling. Geen tijd om je te vervelen, wordt het het sprookjespark of toch een spannende achtbaan? En Safaripark de Beekse Bergen ligt ook op korte afstand, dat wordt dus wilde dieren spotten. En wat dacht je van een dag winkelen in Eindhoven, Tilburg, Breda of Den Bosch? Hou je van een middeleeuws sfeertje dan is een bezoek aan het sfeervolle vestigingsstadje Heusden aan te raden. Je loopt hier door smalle straatjes afgewisseld door leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Op de fiets is dit leuke stadje met leuke haven overigens ook te bereiken via een mooie fietstocht vanaf de camping Het Genieten.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Het Genieten!


Aanbieders op Het Genieten

camping Het Genieten biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Roan Luxury Camping Holidays, Eurocamp en VacanceSelect verhuren luxe stacaravans. Roan Luxury Camping Holidays, Eurocamp en VacanceSelect verhuren glamping stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs