Camping in het noorden van Duitsland
Natuurgebied Everinghausen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Duitsland.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Grüner Jäger bij:

camping Grüner Jäger, Niedersachsen / Harz

Grüner Jäger is een eenvoudige, gezellige camping te midden van landerijen in het noorden van Duitsland. Dit is meer dan een doorreiscamping; ook bij een langer verblijf hoef je je hier niet te vervelen. Vlakbij is het natuurgebied Everinghausen waar je onder meer kunt gaan fietsen en zwemmen. Ook een dagtripje naar Bremen ligt voor de hand. De camping ligt wat afgelegen in een agrarisch landschap, maar wel in de buurt van de snelweg A1 en is daardoor goed bereikbaar.

Restaurant, receptie en zwembad
Het eerste wat je van de camping ziet, is het restaurant. Hier is ook de receptie gevestigd. Daarachter zijn twee vrij open velden met kampeerplekken. De familie Jäger heet je vriendelijk welkom. De camping maakt een goed verzorgde indruk en je ziet al snel het zwembad en de speeltuintjes.

Speeltuin en zwembad
De camping is kindvriendelijk, met een leuke speeltuin en een dierenweide. Verder kun je in de nabije rivier vissen. Vooraan bij het restaurant vind je het zwembad met peuterbad en ligweide.

Sanitair met sauna
In de campingwinkel kun je terecht voor het meest noodzakelijke. Ook is er dagelijks vers brood verkrijgbaar. De overige boodschappen kun je in het dorp ruim 5 km verderop halen. Het verwarmde sanitair is modern en wordt goed bijgehouden. Het is voorzien van alle comfort, zoals individuele wascabines, familiesanitair en sanitair voor mindervaliden. Ook is er een sauna. Het restaurant heeft een ruime keuze aan eenvoudige gerechten van goede kwaliteit. Je kunt binnen zitten of buiten op het terras. Afhalen is ook mogelijk.

Hanzestad Bremen
De omgeving leent zich goed om te fietsen; fietsroutes zijn beschikbaar bij de receptie. Verder is de Hanzestad Bremen een bezoekje waard: ga bijvoorbeeld eens naar de wijk Schnoor, waar de sfeer van de middeleeuwse ambachtsklasse zorgvuldig bewaard is gebleven.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Grüner Jäger!


Aanbieders op Grüner Jäger

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Grüner Jäger staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs