Bekijk grote foto's
Aan het natuurgebied Spaarnwoude
Kanomeer
Overdekt zwembad, wellness
Restaurant op het park
Vissersparadijs, fietsen, wandelen
Speeltuintjes
Amsterdam bezoeken
Alkmaar, Zaanse Schans

Boek EuroParcs Spaarnwoude bij:

EuroParcs Spaarnwoude, Noord-Holland

Direct aan het Noord-Hollandse natuurgebied Spaarnwoude ligt het mooie EuroParcs Spaarnwoude. Door de ligging kan je het natuurgebied perfect ontdekken, op de fiets, wandelend of misschien zelfs met de kano. Een dagje heerlijk ‘thuis’ blijven? Kom dan ontspannen in het wellnesscentrum waar je kunt genieten van de luxe van het binnenzwembad, infraroodcabine en fitnessruimte. Of zoek verkoeling in het natuur- en strandbad op het park. Golfliefhebbers zitten hier ook goed, want een golfbaan is hier nooit ver. Zo bevinden zich de Amsterdamse Golfclub en Golfclub Houtrak vrijwel om de hoek en iets verderop liggen de greens van Golfbaan Spaarnwoude, de grootste golfbaan van Europa.

Geniet van de gastronomische hoogstandjes in Sophia’s Italian
Op het park vind je een populaire brasserie waar veel fietsers en wandelaars even stoppen voor een goede lunch. Ook is er naast het restaurant een uitgebreide speeltuin, met een airtrampoline. Je kan verder een duik nemen in het meer, of in het verwarmde binnenzwembad (met wellness). Voor vissers is het helemaal bingo, in het natuurwater rond het park mag een hengeltje worden geworpen!

Vervelen is hier geen optie
Vanaf het park reis je naar diverse toeristische attracties, zoals de Zaanse Schans en Artis. Ook een dagje shoppen in Amsterdam, of het charmante Haarlem, behoren tot de mogelijkheden. De ideale ligging in de rook van Schiphol zorgt wel soms voor hinder van laag overvliegende vliegtuigen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Spaarnwoude!


Aanbieders op EuroParcs Spaarnwoude

Op EuroParcs Spaarnwoude vind je de volgende aanbieders:
Suncamp, EuroParcs en TUI bieden accommodatie als chalets of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs