Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke camping aan de Zeeuwse kust
Op loopafstand strand Dishoek (1600 m)
Binnenspeeltuin, buitenspeeltuin
Spraypark (waterspeeltuin) kleintjes
Zomermaanden animatie
Fietsen, wandelen
Aantrekkelijk restaurant
Sportveld en tafeltennistafel

Boek Duinzicht bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Duinzicht, Zeeland

Een heerlijke gezinsvakantie op het prachtige Zeeuwse eiland Walcheren? Dat kan zeker op een van de aantrekkelijkste vakantieparken aan zee, vakantiepark Duinzicht. Hier klopt alles, dat wordt volop genieten, het strand ligt zowat aan je voeten. Bezoek het prachtige strand bij Dishoek of een van de andere geweldige stranden. De goede voorzieningen op het park, de aantrekkelijke omgeving, de leuke badplaatsen en wandel- en fietsmogelijkheden maken dit een topplek voor een vakantie in Zeeland.

De voorzieningen op Duinzicht zijn geweldig!
Wat dacht je van een binnenspeeltuin, want op deze zonnige plek is het ook wel eens wat minder weer. Terwijl ouders genieten van een hapje en een drankje in het gezellige restaurant kunnen de kinderen nieuwe vriendjes maken in de binnenspeeltuin. Duik de ballenbak in en spring en speel of glij van de glijbaan. En natuurlijk kun je ook nieuwe vriendjes maken in de speeltuin buiten, welke overigens ook grenst aan het restaurant. Tijdens de zomermaanden is er een gezellig animatieteam aanwezig op het park. Er worden allerlei leuke activiteiten aangeboden, dus vervelen is hier geen optie. Een topplek voor een gezinsvakantie, maar ook in het voor- en naseizoen een fijne plek voor paren en opa's en oma's!

Walcheren ontdekken
De Zeeuwse stranden zijn overal dichtbij op Walcheren. En wat wel heel bijzonder is dat deze stranden een van de schoonste stranden aan de Nederlandse kust zijn. Jaarlijks worden veel Zeeuwse stranden onderscheiden met een Blauwe vlag, dat staat garant voor zorgeloos vakantieplezier want je vindt er strandbewaking, een EHBO post, toiletten, afvalbakken en voorzieningen voor mindervaliden.

Er zijn veel leuke plaatsjes in de buurt zoals Zoutelande, Dishoek, Zierikzee en op Noord-Walcheren het mooie havenplaatsje Veere. Maar ook Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, is zeker een aanrader voor een bezoek. En als je kinderen nog iets wil leren in de vakantie bezoek dan Deltapark Neeltje Jans met leuke informatie over de Deltawerken en de Oosterscheldekering. In Vlissingen vind je natuurlijk het Maritiem muZeeum, breng hier zeker met de kinderen een bezoek aan. Leuk om te bezoeken zijn ook het Klimbos Westerschouwen, miniatuurpark Mini Mundi en museum de Schotse Huizen in Veere.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Duinzicht!


Aanbieders op Duinzicht

Parador Vakantieparken verhuurt op camping Duinzicht chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs