Duinhoeve

7.5
Middel
Rust en ruimte
Loonse en Drunense duinen - wandelen en fietsen
De Efteling op een kwartiertje rijden
Brabant ontdekken

Boeken op camping Duinhoeve? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Duinhoeve, Noord-Brabant

Op Camping Duinhoeve in Udenhout is het genieten van de rust en ruimte. Met de Loonse en Drunense duinen om de hoek is het ook heerlijk stil buiten de camping. Fietsen of wandelen in de vrije natuur is een ontspannende bezigheid. De Loonse en Drunense Duinen zijn en van de mooiste plekken in Brabant, en in 2012 zelfs verkozen als leukste uitje van Noord-Brabant. Het gebied is ruim 3.500 hectare groot en ligt tussen de steden Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch.

Maak een plons in het openlucht zwembad, of kom lekker spelen op het piratenschip! De camping beschikt over een dieper (140 cm) zwembad met speelmatten en een kinderbad (30cm) waarin een leuke speelboot staat met sproeiers en glijbanen. De buitenbaden zijn verwarmd, dus ook met minder weer kun je een plons nemen in het zwembad. Houd je meer van zonnen, neem dan plaats op de ligbedden langs het zwembad. Ook zijn er ook parasols, tafels en stoelen aanwezig.

Centraal op de camping gelegen bevindt zich een grote speeltuin. Met verschillende glijbanen en klauterwanden kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op de verschillende veldjes zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich voor de tent vermaken. Of met een bezoek aan De Efteling – op een kwartiertje rijden met de auto – kan je vakantie niet meer stuk.

Bij Brasserie Duinhoeve ben je op het juiste adres voor een daghap voor een betaalbare prijs. Of kies voor een gerecht van de a la carte kaart. Op vakantie en toch in topconditie willen blijven? Dat kan, Duinhoeve beschikt over een Fitnessruimte met voornamelijk cardioapparaten.

Lekker op vakantie maar toch willen internetten? Dat kan. Je kunt op Duinhoeve gebruik maken van Wifi.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Duinhoeve!


Boeken op Duinhoeve

Rent-a-Tent en ViaLora verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten.