Kleine camping bij landhuis
Nederlandstalige eigenaren
Table dhôte
Klein kinderzwembad
Fietsroutes vanaf de camping
Weiland met paard en geiten
Veel ruimte om te spelen
1x pw samen BBQ

Boeken op camping Domaine de Marque? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping Domaine de Marque

Over camping Domaine de Marque, Midi-Pyrénées

Niet ver van de Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk ligt een sfeervol landhuis Domaine de Marque met daaromheen een groot terrein. In dit mooie landhuis bevinden zich enkele kamers en Gîtes te huur. Verder bevindt zich op dit landgoed een mini camping met 6 ruime plaatsen waar 4 ingerichte safaritenten staan. Domaine de Marque is een ideale plek om echt eens lekker te onthaasten. Een kleinschalig vakantieplekje met oog voor sfeer en luxe en waar gastvrijheid voorop staat.

Door de ligging, aan de voet van de Pyreneeën, zijn er diverse mogelijkheden om een of meerdere actieve dagen in te plannen. En dan is het natuurlijk heerlijk om daarna lekker te relaxen in een van de hangmatten op het terrein. Vooral jonge kinderen tot een jaar of 10 zullen het hier fantastisch vinden. Ze hebben lekker gras onder de voetjes en heel veel speelruimte. Er is een klein zwembadje, ze kunnen in bomen klimmen en lekker rotzooien op een terrein dat verder overzichtelijk en veilig voor ze is.

De Ariege maakt onderdeel uit van de midi-pyreneeen.Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées met recht een zonnig gebied. Het voorjaar valt lekker vroeg en geeft al een voorproefje op de zomer. Wandelaars en trekkers vind je hier dan ook vooral in het voorjaar. Als er nog sneeuw ligt op de toppen van de Pyreneeën ligt komen de gemiddelde maximumtemperaturen tussen 16°C en 24°C. In juli en augustus is het hier veelal zonnig en warm en de nazomer is vaak heerlijk zacht en warm.

In deze regio kun je diverse uitstapjes maken naar leuke steden zoals Carla-Bayle, Pamiers, Tarascon-sur-Ariège, Ax-les-Thermes, Mirepoix en Saint Girons. Verder is een dag naar het klimpark Sequoie Parc een leuk uitje voor het hele gezin.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de Marque!


Boeken op Domaine de Marque

Greencamp verhuurt op camping Domaine de Marque safaritenten (Safaritent en Safaritent XL).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs