Kleine groene camping met glamping
Leuk terras met restaurant
Beekse Bergen en Efteling op korte afstand
Volop activiteiten, wandelen en fietsen

Boek camping De Zwammenberg bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Zwammenberg, Noord-Brabant

Ten noorden van Tilburg in Noord-Brabant ligt Camping de Zwammenberg. De camping ligt op een rustig plek, en de kampeerplekken zijn ruim. In de directe omgeving liggen vele fiets- en wandelpaden. Verder zijn er ook nog volop leuke steden en plaatsjes in de buurt zoals Tilburg, Breda en vestingstadje Heusden. Als je op de fiets stapt (of zelfs wandelend) sta je binnen no time in de Efteling of in het prachtige nationaal park ''De Loonse en Drunense Duinen''. De Beekse Bergen ligt ook maar op een halfuurtje afstand van de camping.

Glampen op een kleine groene camping in Noord-Brabant
Je logeert hier in kant en klare vakantietenten. De safaritenten zijn geschikt voor 5 personen. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een stapelbed (70x200) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed voor 3 personen, met boven een eenpersoonsbed en onder een tweepersoonsbed. En om de gasten een comfortabele vakantie te bezorgen bezitten deze lodgetenten eigen sanitair.

Genoeg activiteiten op de Zwammenberg zelf
Op Camping de Zwammenberg zijn er genoeg dingen te doen, zo zijn er activiteiten zoals jeu de boules en klootschieten. Zo worden er op de camping ook excursies georganiseerd waarbij je bijvoorbeeld een rondleiding kan krijgen door de eigen paddenstoelen-kwekerij. Maar je kan ook mee op een huifkartocht, een rondrit met de Duintrein of genieten van een culinaire picknick. Als je nou genoeg heb gehad van al die leuke activiteiten, kan je uitblazen op het terras of in het restaurant van de camping. Bij het restaurant gebruiken ze veel eigen streekproducten, waarbij ook de paddenstoelen uit de eigen exotische paddenstoelen-kwekerij gebruikt worden. Dus als dit je nou erg aanspreekt heet familie Jansma je van harte welkom.

Ontdek dit stukje Noord-Brabant en geniet
De camping ligt bij de Loonse en Drunense Duinen. Direct vanuit de camping kan je gebruik maken van wandel- en fietsroutes in en om dit gebied. Op fietsafstand ligt het populaire pretpark de Efteling waarbij je natuurlijk een hele leuke dag kunt beleven. Als je in de auto stapt sta je binnen een halfuurtje in Safaripark de Beekse Bergen waar genoeg te zien is en daar heb je ook nog een heel leuk speelparadijs speciaal voor kinderen.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Zwammenberg!


Aanbieders op De Zwammenberg

Vodatent verhuurt op camping De Zwammenberg lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs