Kleinschalige vriendelijke camping
Mooi zwembad met terras
Speeltuin
Restaurant met kleine kaart
2x pw animatie in hoogseizoen
Fietsroutes vanaf de camping

Boek camping De la Gères bij:

camping De la Gères, Poitou-Charentes

In de Charente Maritime bij het stadje Surgères ligt de camping De la Gères. Deze driesterrencamping wordt beheerd door de familie Debroize. Wanneer jij aankomt op deze camping wordt je gastvrij ontvangen. Het gehele terrein ziet er verzorgd en goed onderhouden uit. De camping heeft ongeveer vijftig plaatsen, verdeeld over vrije kampeerplaatsen en huuraccommodaties (chalets, mobilhomes en lodgetenten).

Kindvriendelijk op vakantie in Frankrijk
Behalve een leuke speeltuin vind je op deze kleinschalige camping ook een mooi zwembad met terras. Bij het zwembad is een gezellig terras voor een drankje en klein hapje. Voor de grotere boodschappen moet je even de camping af, maar dat is slechts een paar honderd meter.

De kampeerplaatsen hebben een ondergrond van gras en zijn van elkaar gescheiden door heggetjes. Hierdoor heeft iedere kampeerder zijn eigen stukje met voldoende privacy. Het sanitair op de camping is gehuisvest in een centraal gelegen gebouw en ziet er eveneens zeer schoon en goed onderhouden uit. Er is ook apart sanitair voor mindervaliden.

De omgeving van de camping is heel divers, genoeg te zien en te doen
De stad Surgères heeft een mooi centrum en het stadspark, met de Romeinse Notre-Dame de Surgères en de restanten van een kasteel, is zeker een bezoekje waard. Je wandelt er vanaf de camping zo naartoe! Ook de steden richting de Atlantische kust zijn een leuke dagtrip. Rochefort (26 kilometer) heeft een rijk maritiem verleden dat je onder andere terugziet in het Maritiem museum. La Rochelle (42 kilometer) heeft een gezellige binnenstad rondom de haven. Het eiland Ile d'Oléron (75 kilometer) mag je eigenlijk ook niet missen. Dit is niet alleen bekend vanwege de mossel- en oesterkwekerijen, maar het is ook een geliefd watersportgebied en opstapplaats voor een rondvaart langs het beroemde Fort Boyard. Verder landinwaarts ligt de stad Niort (35 kilometer) met het indrukwekkende Château de Niort en het Musée Bernard d’Agesci. De stad grenst ook aan Marais de Poitevin, een moerasachtig natuurgebied met riviertjes, beken, bossen, kastelen en authentieke dorpjes.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De la Gères!


Aanbieders op De la Gères

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping De la Gères stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs