Glampingcamping in de Kempen
Diverse natuurgebieden
Speeltuin, snackbar
Paardenliefhebbers
Golfbaan naast camping

Boek camping De Kuilen bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Kuilen, Noord-Brabant

Ten zuiden van Eindhoven en Helmond in Noord-Brabant ligt de kleine charmante camping de Kuilen. Omgeven door bossen, heide en vennen is deze camping echt een topplek om tot rust te komen. Daarnaast is de camping zeer geschikt voor paardenliefhebbers, er is voldoende stalling aanwezig om je eigen paard mee te nemen en te stallen. Ook is er in de omgeving genoeg te doen voor iedereen, breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Grote Peel of de Stabrechtse Heide. En voor een comfortabele vakantie boek je een glampingtent.

Voor rustzoekers en jonge gezinnen
Op Camping de Kuilen kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin, met de skelters of op het sportveld. Tussen de middag of in de avond kan er bij de Cafetaria een lekkere snack worden gehaald. Voor de gasten die een eigen paard mee nemen is er de mogelijk om gebruik te maken van de overdekte rijhal. Na alle activiteiten kan er op het terras nog even een lekker drankje worden gedronken voordat het donker wordt.

Ontdek de Brabantse Kempen en de Strabrechtse Heide
De camping is omgeven door prachtige natuurparken waar gewandeld en gefietst kan worden. Voor de mountainbike liefhebbers zijn er ook genoeg routes om te rijden op bijvoorbeeld de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park de Groote Peel. Naast wandelen en fietsen is het ook mogelijk om te gaan golven op Golfbaan de Swinkelsche, gelegen naast de camping. Ook een beetje kunst en cultuur opdoen? Zo kun je een bezoekje brengen aan het bekende Klok & Peel Museum in Asten of de stad Someren met zijn gezellige terrasjes, winkels en restaurants. Kortom, op Camping de Kuilen kom je volledig tot rust.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Kuilen!


Aanbieders op De Kuilen

Vodatent verhuurt op camping De Kuilen safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs