Bekijk grote foto's
Geschakelde vakantiewoning op Walcheren
Vakantie in Zeeland
Cultuur, natuur en volop activiteiten
Watersport
2,8 km

Boek De Grote Geere bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

De Grote Geere, Zeeland

In een voormalige boerderij bevindt zich het vakantiecomplex De Grote Geere. De luxe veelal geschakelde vakantiewoningen liggen aan de rand van het Zeeuwse dorp Oost Kapelle op Walcheren. De boerderij is helemaal verbouwd en hier vind je zowel geschakelde vakantiewoningen als een vrijstaande vakantiewoning. Er is volop duurzaam gebouwd. Een mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Zeeland. Verder liggen het mooie charmante Veere, het gezellige Domburg en de levendige stad Middelburg op korte afstand. Verder liggen er twee bijzondere natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha).

Vakantiewoningen op Walcheren op korte afstand van de stranden
De Grote Geere laat zich het best omschrijven door luxe, comfort, vrije ligging in het landschap en toch goed bereikbaar. Een geweldige uitvalsbasis voor strand en bos, het pittoreske stadje Veere, het gezellige Domburg of de mooie stad Middelburg. Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte.Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove.

Walcheren, een van de mooiste eilanden van Zeeland!
Vervelen in Zeeland is gewoon geen optie. Je vindt er veelzijdige natuur, schone stranden, watersport, charmante dorpjes, mooie wandel- en fietsroutes en veel leuke galeries. Verder kun je ook uitgebreid winkelen er zijn diverse steden zoals Middelburg en Vlissingen. En wat dacht je van de vele restaurants en cafe’s. En bij minder mooi weer is er volop vertier.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar De Grote Geere!


Aanbieders op De Grote Geere

Camping De Grote Geere verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs