In de vulkanische Eifel
Buiten sporten
Grootste Nordic Fitness Park van Europa dichtbij
Aqua Mundo zwemparadijs
Mountain biken
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Duitsland.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek Center Parcs Park Eifel bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Center Parcs Park Eifel, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Center Parcs Park Eifel ligt midden een uniek vulkanisch natuurgebied. In de zomer kun je hier komen watersporten, in de winter trek je erop uit met de ski's. Puur vakantieplezier in een schitterend decor. En wie liever een dagje in het park blijft, kan zich uitleven in talloze sporten en attracties.

Midden in een nationaal park, tussen groene vulkaankraters, betoverende azuurblauwe kratermeren en de wijngaarden van de Moezelstreek, ligt Park Eifel. Fietsen, mountainbiken of Nordic Walken; jong en oud leeft zich uit.

Speelwereld Kids Factory met het BALUBA indoor speelparadijs staat bol van de bezigheden voor de kleintjes. Van klimmen en klauteren tot schuimbalgevechten en een kasteel bouwen van Lego. De tropische Aqua Mundo biedt waterpret voor de hele familie. Nog meer actie? Race over de Nurbürgring of bezoek een cool piratenschip in het nabijgelegen Nature Adventure Park. De dag heeft uren te kort in deze avontuurlijke maar veilige omgeving.

Na zoveel indrukken biedt de comfortabele cottage een oase van rust. Of ga een hapje eten in één van de restaurants in de Tropische Market Dome. Altijd dagverse producten en een uitgebriede keuze!

Park Eifel: zorgeloos spelen en genieten in een adembenemende omgeving.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Eifel!


Aanbieders op Center Parcs Park Eifel

CenterParcs verhuurt op Center Parcs Park Eifel chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs