Capo d Orso

7.7
Klein
aan zee
Familiecamping
Direct aan het strand
Grotendeels beschawduwde terrassencamping

Boeken op camping Capo d Orso? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Capo d Orso, Sardinië

Camping Capo d Orrso ligt direct aan het strand, vlakbij de granieten rotsformatie die lijkt op een beer. Daarom heet de camping ook zo: Capo d'Orso betekent 'kust van de beer'. De camping is een grote, deels beschaduwde terrassencamping direct aan zee en heeft een privéstrand. De camping ligt in een groene omgeving direct tegenover de Maddalena archipel. De camping is beschaduwd door de vele bomen.

Het restaurant, de mini-supermarkt en de receptie liggen bij elkaar op een plein. Er is een duikschool op de camping, waar u bijzondere duikexcursies en -lessen kunt boeken. Er zijn diverse sportfaciliteiten. Bij de camping is een aanlegsteiger voor boten, en er is de mogelijkheid om te kanoën. te surfen en te zeilen. Daarnaast zijn er enkele sportvelden om lekker te voetballen of tennissen. Het fanatieke animatieteam zorgt voor vele uurtjes plezier voor jong en oud. De miniclub is er voor de kleintjes, evenals een leuke speeltuin.

Excursies worden georganiseerd naar archeologische vindplaatsen in de buurt en naar de eilanden van de Maddalena Archipel. Er is bootverhuur, zodat u ook zelf langs de kust kunt varen. De plaatsjes Palau, Porto Cervo, Arzachena en Cannigione zijn leuke dagtrips.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Capo d Orso!


Boeken op Capo d Orso

Er staan meerdere aanbieders op camping Capo d Orso:
Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en Suncamp. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.