BoerenBed La Ferme de la Moricière

Glamping in Normandie op de boerderij
40 km. van Mont Saint Michel
Uitzicht vanaf boerderij op Mont st. Michel
Melkveebedrijf, fietsen, wandelen

Boek camping BoerenBed La Ferme de la Moricière bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed La Ferme de la Moricière, Normandië

Glamping in Normandië en dan ook nog eens op niet al te grote afstand van Mont Saint Michel het bijzondere rotsachtig schiereiland? Het Betere BoerenBed maakt dit voor jonge gezinnen, families en stellen allemaal mogelijk in stoere safaritenten. Un Lit Au Pré zoals de Fransen zelf zeggen, slapen bij de boer.

Vanaf de boerderij La Ferme de la Moricière heb je zelfs een uitzicht op Mont st. Michel. Een bijzonder plekje, BoerenBed boerderij La Ferme de la Moricière ligt niet ver van het plaatsje Sartilly. Sartilly wordt wel het dorp van de zeven heuvels genoemd. Het ligt op "Balcon de la Baie" in het midden van de heuvels Mirande, la Moricière, la Chandaveinerie, le Tilleul, le Bourg, la Cosnière en le Chesnay. Dit is een leuke ervaring. De hoeve is een melkveebedrijf. Hier kun je het leven op de boerderij van dichtbij meemaken. De boer en boerin kunnen je alles vertellen over koeien melken en kaas maken. Voor de jongste gasten van de boerderij zijn er ook kippen, varkens en geiten.

Vanaf hier kun je natuurlijk de kust bezoeken, mooie wandelingen maar ook fantastische fietstochten maken. De omgeving bestaat uit een heuvelachtig landschap met een stoere kustlijn en mooie duinen. Dit is de regio welke bekend staat om zijn mythes, verhalen en legendes. Behalve de mooie omgeving wordt dit een leuke vakantie met slapen in een stoere safaritent en genieten van de ruimte buiten. Heerlijk spelen, eieren rapen en water pompen. Het Betere BoerenBed maakt dit allemaal mogelijk in de regio Normandië, West-Frankrijk.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed La Ferme de la Moricière!


Aanbieders op BoerenBed La Ferme de la Moricière

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme de la Moricière safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs