Genieten aan de Westkust Frankrijk
Biologische melkvee boerderij
1500 m. familie strand van Omaha
Wandelen, mountainbiken aan de kust
1,5 km

Boek camping BoerenBed La Ferme de la Folivraie bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed La Ferme de la Folivraie, Normandië

Glamping op een boerderij in Normandië? Ja het kan met Boerenbed. Un Lit Au Pré zoals de Fransen zelf zeggen, slapen bij de boer. De Melkvee-boerder La Ferme de la Folivrai ligt slechts 1500 m. van het gezellige strand van Omaha. Het landschap waar La Ferme de La Filvrair zich bevindt bestaat uit slingerende wegen, boomgaarden (met name appels(voor de appeltaarten, appelcider en Calvados) en authentieke huizen in een glooiend landschap.

De kleine biologische melkveehouderij is gelegen op het platteland en niet ver van de fijne stranden van Normandië. Ga wandelen langs de kust of kies voor een wandeling door de moerassen en bossen van Trévières.

Op het erf zijn veel kleine dieren, zo zijn er drie geiten, kippen, kalkoenen, schapen, ezels en konijntjes. De dieren bevinden zich niet ver van de Tenten en mogen op ieder moment van de dag geknuffeld worden. Behalve deze kleinere dieren zijn er ook schapen, drie ezels, een merrie en zeker niet onbelangrijk kleine kalveren, en deze moeten natuurlijk ook gevoerd worden.

In de directe omgeving van de boerderij zijn er diverse mogelijkheden om de regio te ontdekken. Bezoek het kasteel van de Vaumicel of de het strand van Omaha Beach. Ook raden wij je aan om naar de lokale veiling te gaan of een bezoekje te brengen aan de weekend markt.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed La Ferme de la Folivraie!


Aanbieders op BoerenBed La Ferme de la Folivraie

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme de la Folivraie safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs