Gerestaureerde Stolpboerderij/boerderijcamping
Schapen en koeien
Kanotochten over de Tjonger
Familie Tobbe evt. bij eigen tent
Fietstochten
Tjeukemeer/zwemmen/varen

Boek camping BoerenBed Hoeve Waterschap bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Hoeve Waterschap, Friesland

Gert en Crista Diever en hun 3 kinderen heten hun gasten van harte welkom bij hun gerestaureerde Stolpboerderij. Dit mooie boerenbedrijf is gelegen in het weidse Friese landschap en ligt op loopfafstand van de Pier Chirstiaanvaart. Deze vaart verbindt het riviertje de Tjonger en het Tjeukemeer.
De kinderen en hun ouders zullen zich zeker vermaken bij de nieuwe grote vissteiger, hier kun je vissen, zwemmen en van hieruit kun je een kanotocht maken. Tussen de vaart en de luxe safaritenten ligt een weiland en daar lopen de schapen en lammetjes gezellig te blaten.

Op de boerderij worden 40 Blessumer schapen gehouden en 100 koeien gemolken. De eigenaren van Hoeve Waterschap hebben een vrijwillig melksysteem-robot, waarbij de koeien zelf mogen kiezen wanneer ze gemolken worden. Hierbij is dus geen hulp nodig maar bij andere werkzaamheden zijn alle gasten van harte welkom.

Je kunt je natuurlijk de hele dag vermaken bij de uitgebreide dierenweide waar je knuffelkippen, geiten, cavias, kalveren, konijnen en zelfs 2 pony's vindt. Verder zijn er schommels, glijbanen, zandbad en een speelhuisje.
Maar ook voor de waterratjes is er genoeg te doen. Het Tjeukemeer ligt niet al te ver van de boerderij, hier kun je heerlijk varen of zwemmen.
Vanaf de boerderij zijn diverse fietsroutes uitgestippeld. Op deze manier kun je het natuurgebied de Brandemeer en de Rottige Meenthe bezoeken. Maar er zijn nog meer leuke activiteiten in de omgeving denk maar het nationale park de Weerribben, het Kameleondorp, het Kuinderbos en natuurlijk het Tjeukemeer waar je kunt zwemmen, zeilen en bootje varen. Verder zijn diverse leuke activiteiten: kampvuurkar, een privé konijn, pannenkoeken bakken, ponyrijden etc.

De luxe safaritent met toilet staan op ruime kampeerplekken met weids uitzicht over de weilanden en de Pier Christiaanvaart. Heel erg leuk voor de stadse mensen: bij Gert en Crista kun je een grote familietobbe huren. Deze tobbe wordt geplaatst bij je eigen Tent, zodat je hup vanuit de bedstee, plons in de tobbe kan springen...Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Waterschap!


Aanbieders op BoerenBed Hoeve Waterschap

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hoeve Waterschap safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs