Boerderijcamping bij Nationaal Park de Hoge Veluwe
Knuffelschuur/ koeien melken
Kröller-Müller museum
Fietsen en wandelen

Boeken op camping BoerenBed Hoeve Meijer? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping BoerenBed Hoeve Meijer

Over camping BoerenBed Hoeve Meijer, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

De typische Veluwse boerderij Hoeve Meijer van Frits en Jennie Meijer is centraal gelegen in de Gelderse Vallei aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het park biedt onderdak aan tientallen diersoorten die op de lijst van bedreigde diersoorten staan.

Op de boerderij vind je roodbonte en zwartbonte koeien, deze koeien worden nog op de traditionele manier gemelkt. De jongste kinderen kunnen bij de knuffelschuur kennismaken met diverse dieren zoals poesen, kippen, cavia's, kalfjes, pony Polly en zwijntje Saartje. Deze plek is de ideale basis om te genieten van de rust en ruimte op het Veluwse Platteland.

Deze boerderij bij Otterlo straalt gastvrijheid, rust en ruimte uit. Niet ver van Otterlo ligt het Kröller-Müller museum en de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier vind je het fantastische landschap bestaande uit uitgestrekte bossen en landweggetjes waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor activiteiten van sportieve, culturele en ontspannende aard, zoals door de buren georganiseerde huifkartochten, en Galerie Zuid met voor de allerkleinste een kabouterbos aan het einde van de straat en zwemmen in een van de vennetjes op fietsafstand van de boerderij.

Ede en Lunteren bevinden zich vlakbij de Ginkelse Hei op een kleine 12 kilometer van de boerderij. Vanaf Otterlo een schitterende route om te fietsen. Tijdens deze route richting de schaapskooi kom je geregeld schotse Hooglanders en paarden tegen. Bij de schaapskooi zit Juffrouw Tok. Hier kun je heerlijke kip eten of lekker uitrusten op het terras, een echte aanrader van de familie Meijer, die zelf ook vaak deze route kiezen

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Hoeve Meijer!


Boeken op BoerenBed Hoeve Meijer

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hoeve Meijer safaritenten (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs