Boerenmaaltijden
Paardrijlessen
Prachtige wandelroutes

Boek camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe, Lorraine (Lotharingen)

Saint-Christophe is een unieke boerderij in Frankrijk. Paardenliefhebbers halen hier absoluut hun hart op! Domaine de Saint-Christophe ligt aan de rivier de Meuse, op een heuvel en is omgeven door bossen. Dit mooi Franse landschap ligt op nog geen vier uur rijden van Maastricht.

In 2003 werd de familie Priester verliefd op een klooster dat dateert uit het jaar 707. Ooit werd het klooster opgericht door graaf Wulfroade en zijn vrouw Adelsinde als ode aan de aartsengel Michaël. Net als zij leeft het gezin Priester een heerlijk leventje puur en zuiver met de dieren samen. Deze heilige plaats was ooit bewoond door de Kelten die hier ook hun archeologische sporen hebben nagelaten.

De familie werkt al jaren lang om de droom te realiseren: het fokken van raspaarden. Naast het fokken worden de paarden ook getraind en elk jaar zijn er natuurlijk ook weer schattige nieuwe veulentjes. Ze hebben speciale paarden om op te rijden, er kunnen zelfs prachtige tochten door de natuur gemaakt worden. Dus vergeet je rijlaarzen niet in te pakken! Toch mogen de andere dieren niet vergeten worden, zoals de mini-ezels, mini shetlanders, huisdieren (katten en honden) en de wilde dieren uit het bos. Met een beetje geluk kom je misschien wel een hert of ander fascinerend wild dier tegen!

In de buurt van de Boerderij zijn er tal van mogelijkheden om de streek te ontdekken. Het landgoed is gelegen op een berg omringd door bos, ideaal voor lange wandelingen. Een uitstapje naar la Butte de Montsec op 5km afstand is zeker de moeite waard! Vanaf hier heb je een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht. Met helder weer kun je hier tot wel 30km ver kijken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een mountainbiketocht te maken of een wandeling met de mini-ezeltjes! Soms gaat de Boer ook op pad met de huifkar. Wat dacht je ook van een bezoek aan Lac de Madine? Dit prachtige meer ligt op slechts 10 minuten rijden van de Boerderij. Hier kan je o.a. zwemmen, zeilen, surfen en roeien. Gegarandeerd urenlang waterpret!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe!


Aanbieders op BoerenBed Domaine de Saint-Christophe

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs