Ardoer Sint Maartens Zee

7.7
Klein
800 m
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
Familiecamping
Animatie tijdens schoolvakanties
800 meter vanaf het strand
Vanaf het park zo de duinen in
Bolderkar- en fietsverhuur
Airtrampoline en sportveld
Midgetgolf

Boeken op camping Ardoer Sint Maartens Zee? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Sint Maartens Zee

Over camping Ardoer Sint Maartens Zee, Noord-Holland

Camping Sint Maartens Zee leuke familiecamping op slechts 800 m. van de Noordzee en de mooie stranden gelegen, in Noord Holland. Dit wordt genieten een fijne camping met nieuwe eigenaren in een gebied dat veel te bieden heeft. Dit wordt een vakantie in Nederland met volop zon, zee , strand en genieten.

Recht tegenover de camping brengt een prachtig duinpad je naar het strand en de zee. Je bent er zo! Op het strand vind je twee strandpaviljoens, waarvan er een het hele jaar door geopend is. Op de camping is geen zwembad aanwezig, maar je kunt een duik nemen in het heerlijk warme zwemwater van Zwembad Campanula, op 1500 meter afstand van de campiing. De kideren hoeven zich niet te vervelen! Er is een grote speeltuin met diverse speeltoestellen en tafeltennistafels. Ook is er een sportveld en op verschillende velden op de camping vind je speeltoestellen voor de allerkleinsten. In de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig.

Na een heerlijke dag op het strand geen zin meer om te koken? Kom dan naar eetcafé De Duinerij. Geniet op het terras van het laatste zonnetje en een hapje en een drankje, of ga voor een uitgebreid driegangenmenu. Ondertussen vermaken de kinderen zich prima in de gezellige kinderhoek, voor hen zijn er leuke kindermenu’s of er staan pannenkoeken op de kaart.

Vanuit Sint Maartenszee zijn diverse grote steden makkelijk en snel te bereiken. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in Schagen, Alkmaar of Amsterdam. Of dichterbij, de gezellige badplaatsen Petten en Callantsoog.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Sint Maartens Zee!


Boeken op Ardoer Sint Maartens Zee

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Sint Maartens Zee chalets,bungalows of appartementen (Bungalows en Chalets max. 4 en 6 personen), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs