Buitenzwembad met kinderbad
Meer/recreatieplas in de buurt
Strand in de buurt
Animatieprogramma kinderen in hoogseizoen

Boeken op camping Airotel Oléron? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Airotel Oléron

Over camping Airotel Oléron, Poitou-Charentes

Camping Domaine d'Oléron, bij Le Chateau d'Oleron, ligt op een mooi groen terrein, op slechts enkele kilometers van de oceaan. Het verwamde zwembad met groot terras vormt het hart van dit vakantiepark. Hier kun je ontspannen of in het hoogseizoen een les aqua-aerobic volgen.

De camping heeft goede sportfaciliteiten zoals tennisbanen, minigolf en sportvelden waar je kunt basketballen en voetballen. De camping heeft een eigen manege waar je paardrijles kunt krijgen of mooie paardrijtochten kunt maken over het strand. Dichtbij heb je een keuze uit acht stranden en kun je genieten van 800 ha dennen- en eikenbossen. Kom hier genieten van de 80 km kustlijn, waarvan 50km strand, fietsroutes door moerasgebied, ongerepte natuur en bossen, de schoonheid van oesterhutten en vissersbuurten en een microklimaat in alle seizoenen waar de mimosa al in januari bloeit.

Camping Airotel Oléron ligt in Chateau d’Oléron, een van de grotere dorpjes van het eiland. De levendige havenplaats heeft een groot aanbod aan winkels, bars en restaurants. Ile d’Oléron is door middel van een tolvrije brug verbonden met het vaste land. Houdt u er rekening mee dat het in het hoogseizoen druk kan zijn op de brug.
Het Île d'Oléron, dat verder ongerept is gebleven, heeft twee gezichten: in het westen zijn de zandkusten bedekt met dennen en eiken, hun toppen hoog in de blauwe lucht. In het oosten herbergt de moerassige kust beroemde oesterparken.--


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Airotel Oléron!


Boeken op Airotel Oléron

Canvas Holidays verhuurt op camping Airotel Oléron stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs