Bekijk grote foto's
Vakantiebungalows aan het water met wifi
Strandlodges aan strandje
Watersportgebied in Friesland
Jachthaven
Het Nationaal Park Weerribben-Wieden op korte afstand
Wandelen, fietsen
Tjeukermeer
Sneek, Leeuwarden, Drachten

Boek Dormio Waterpark Langelille bij:

Camping Dormio Waterpark Langelille, Friesland

Dormio Waterpark Langelille is een mooi kleinschalig en ook nog eens ruim opgezet vakantiepark aan het water op de grens van Overijssel en Friesland. De vakantiehuisjes hebben een mooi uitzicht op het water. Verder is er een jachthaven en er zijn diverse meren en de rivier de Tjonger voor volop waterpret. Ben je geen watersportliefhebber dan pak je de fiets of je wandelschoenen en trek erop uit. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een bezoek waard.

Even lekker op adem komen op een kleinschalig vakantiepark aan het water
Rust, ruimte en volop water. Geniet van het prachtige Friese landschap. Dit vakantiepark is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die graag midden in de natuur zijn. Volop water in een prachtig polderlandschap. Mocht je een boot bezitten dan zit je hier uiteraard helemaal op je plek.

Boek hier een van de leuke waterbungalows vaak met een aanlegsteiger waar je met je eigen boot terechtkunt. Gooi je hengel uit vanaf de steiger en geniet van de rust en de ruimte om je heen. Verder staan er aan het strand van de zwemvijver ook leuk ingerichte strandlodges geschikt voor 4 personen. Heerlijk om 's morgens wakker te worden en meteen het strandje op lopen om een duik te nemen.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Dormio Waterpark Langelille!


Aanbieders op Dormio Waterpark Langelille

Dormio verhuurt op camping Dormio Waterpark Langelille chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs