Terrassencamping duurzaam aangelegd
Zwembad, restaurant
Mooie vakantiewoning, luxe
WIFI

Boek Olivia Green Camping bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 GLAMPING STACARAVANS
 STAANPLAATSEN


Camping Olivia Green Camping, Dalmatië

Een prachtige terrassencamping aan de Dalmatische kust, ecologisch aangelegd. Je bent hier een met de natuur en je logeert in luxe vakantiewoningen veelal met uitzicht over de baai. Het centrum van Tisno ligt ongeveer 2500 meter verwijderd van deze 4 sterrencamping.

Een heerlijke vakantie aan het water
Behalve de azuurblauwe zee lonkt ook het buitenbad. Het strand is grotendeels mooi betegeld en hier staan ligstoelen met parasols. De zee is hier een deel afgebakend zodat je geen last hebt tijdens het zwemmen van boten. Voor liefhebbers van watersporten is dit ook een topplek. Bij de camping is een aanlegsteiger voor boten. En mocht je trek hebben na een dag op zee dan kun je op de camping genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Ontdek Dalmatië vanaf deze camping met een groen hart
Behalve de kust, de prachtige zee en de vele eilanden kun je vanaf deze camping ook de Plitvicemeren en de Krka watervallen bezoeken. Dit kan per bus maar de Krka watervallen ook per boot. Verder is een bezoek aan Sibenik en Tribunj zeker aan te raden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Olivia Green Camping!


Aanbieders op Olivia Green Camping

VacanceSelect verhuurt op camping Olivia Green Camping lodgetenten met sanitair, glamping stacaravans, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

...