Groene boerderijcamping met glamping
Fijn zwembad
Winkeltje met lokale producten
Kanovaren, wandelen
4 km

Boek Les Lodges Coucouzac bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Les Lodges Coucouzac, Ardèche

Op nog geen 5 kilometer van de Vallon Pont d'Arc ligt deze kleine boerderijcamping. Les Lodges Coucouzac is een mooie glampingplek met zwembad. Op deze leuke boerderijcamping logeer je heel stijlvol en kun je regelmatig deelnemen aan een wijnproeverij.

Glampen, rust, ruimte en een fijn zwembad
De luxe glampingtenten staan hier ruim opgesteld tussen de wijnranken, lekker veel privacy en midden in het prachtig landschap van de Ardèche. Dit is even terug naar de basis maar dan wel met de nodige luxe voor een topvakantie. De kinderen kunnen hier nieuwe vriendjes maken en volop gebruik maken van de ruimte. Verder kun je natuurlijk afkoelen bij het zwembad. Verder is dit dé regio voor een actieve vakantie. Trek richting Ardèche en reserveer een kanoboot. Of wat dacht je van een sportieve wandeling?

Lekker eten en heerlijke wijnen
En aan het eind van een sportieve dag op het water loop je even de winkel in op de camping. Hier kun je kiezen tussen diverse lokale producten. Dat wordt een heerlijke Franse maaltijd en daarna geniet van het glaasje wijn op jouw eigen terras. De inrichting van de mooie lodgetenten is erg compleet, dat wordt lekker slapen op echte bedden en genieten op een overdekte veranda van het omliggende landschap.

Leuke uitstapjes vanaf de camping ondernemen
De Ardèche staat voor actie! Wat dacht je van de uitgebreide kanomogelijkheden, wandeltochten maar ook bergbeklimmen of het bezoeken van diverse grotten. Behalve de indrukwekkende natuur vind je in de Ardèche vele oude charmante dorpjes, ook wel ‘villages de caractère’ genoemd. Alès met de Romeinse monumenten, de strandjes en terrasjes bij Vallon Pont d’Arc. Zo mag ook een dagtocht naar Avignon met de ommuurde binnenstad en het hoog boven de rivier de Rhône uitstekende Palais des Papes niet ontbreken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Lodges Coucouzac!


Aanbieders op Les Lodges Coucouzac

Glamping4all verhuurt op camping Les Lodges Coucouzac lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs