Kleine Charmecamping in de Tarn
Zwembad buiten met glijbanen
Restaurant geopend juli en augustus
Leuke speeltuin en ander speelattributen
Trampolines, Ping-pongtafel
Gezamenlijke BBQ plaats
Multisportterrein, boulesterrein

Boek Le Chêne Vert bij:

 STACARAVANS

Camping Le Chêne Vert, Midi-Pyrénées

Vakantie in de Tarn op een kleine gastvrije camping? Op korte afstand (3 km ) van het historische dorpje Castelnau-de-Montmiral ligt deze kleine charmecamping. Ben je gast van camping Le Chêne Vert dan kun je genieten van rust, ruimte en volop natuur. Het dorpje Castelnau-de-Montmiral ligt op een rotsplateau en kijkt uit over de wijngaarden van Gaillac. Met recht een van de mooiste dorpen in Frankrijk 'les Plus Beaux Villages de France'.

Deze kleine camping heeft goede en kindvriendelijke voorzieningen.
Het fijne zwembad met enkele snelle glijbanen ligt er aantrekkelijk bij. Na een zonnige dag is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen. En mocht je trek hebben na een bezoek aan een van de leuke charmante dorpjes hier in de Tarn dan kun je op de camping genieten van een heerlijke maaltijd op het gezellige terras van het restaurant (geopend juli en augustus). Verder kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht bij het kleine winkeltje in het hoogseizoen.

Volop bezienswaardigheden, leuke marktjes en stadjes
De Tarn is een departement in de regio Occitanië (voormalige Midi-Pyrénées). Een prachtige vakantiebestemming met de gelijknamige rivier de Tarn. Heuvels, bergen en uitgestrekte bossen zorgen voor een vakantie midden in de natuur. Wandelaars en sportieve fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Verder kun je hier ook mooie kanotochten maken. De Tarn is ook rijk aan geschiedenis en cultuur. Dit vind je terug in de leuke stadjes en middeleeuwse dorpjes en met name de hoofdstad Albie met de mooie Kathedraal Saint-Cécile is een aanrader. Albi ligt aan de rivier de Tarn en het is heerlijk slenteren door de smalle straatjes en langs leuke winkeltjes.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Chêne Vert!


Aanbieders op Le Chêne Vert

Eurocamp verhuurt op camping Le Chêne Vert stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs