Charmante camping direct aan zandstrand (terrasvormig)
Hoogseizoen animatie, watersportactiviteiten
Miniclub en toernooien
Ontdek de Tremitit eilanden per boot
Dokterservice op de camping
2 tennisbanen, voetbalveld
Restaurant, pizzeria, supermarkt
Natuurgebied Il Gargano

Camping Centro Turistico San Nicola, Puglia

De laars van Italië ontdekken? Dit kun je vanaf de schaduwrijke terrassencamping San Nicola zeker. Deze camping in Puglia heeft alles in huis voor een fijne Italiaanse gezinsvakantie met de perfecte ligging ten opzichte van het mooie zandstrand. Elke ochtend vertrekt er vanaf het strand van San Nicola een boot voor een dagtrip. Langs de prachtige baaien, zeegrotten, witte rotsen over blauwer dan blauw zeewater. Echt een boottocht die je moet doen...

Zon, zee, strand en fijne camping
Deze kindvriendelijke camping ligt slechts 3 kilometer van het leuke badplaats Peschici. Op het fijne zandstrand kun je parasols en ligbedden huren. Verder is er aan het strand een gezellige bar. Het strand bij de camping is kindvriendelijk en langzaam aflopend. De camping ligt in een mooi en goed onderhouden dennenbos. Kortom, een plek om optimaal te relaxen.

En dat alles in een prachtig natuurgebied Il Gargano met het heuvelachtig binnenland en de prachtige zand- en rifkusten. De streek Gargano heeft een oppervlakte van 2000 vierkante meter en is heel divers. Van zandstranden tot eindeloze bossen en mooie middeleeuwse dorpen, waarvan Vieste en Peschici de bekendste zijn.

Baaitjes om van te dromen, witte stranden en dan ook nog eens die azuurblauwe zee
In het lieflijke vissersplaatsje Peschici vind je witte huisjes met de typische grijze koepel daken. Het plaatsje is boven op een klip gebouwd en heeft een fantastisch uitzicht over de Tremiti eilanden. Het plaatsje is ook geliefd onder de Italianen die hier in augustus massaal naartoe komen. De rest van het jaar zijn er weinig toeristen. Een paar van de bezienswaardigheden in Peschici zijn Castello di Peschici, Chiesa di Sant' Elia en de Santa Maria di Calena. Rondom het stadje zijn prachtige baaien en stranden te vinden.







Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Centro Turistico San Nicola!


Aanbieders op Centro Turistico San Nicola

camping Centro Turistico San Nicola biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door Suncamp en VacanceSelect. Verder verhuren Suncamp en VacanceSelect hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door Suncamp en VacanceSelect.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Centro Turistico San Nicola
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.9
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    8.0
  • Kinderen
    9.0
  • Horeca
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Heleen - hoogseizoen 2019, met partner
    21-11-2019
     Heleen
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    8
  • Kinderen
    9
  • Horeca
    8
  • Een heerlijke camping direct aan een mooi strand, deels terrasvormig. Mooi om hier ook eens te zijn, het échte Italie vind je hier zeker.