Bekijk grote foto's
Kleine camping aan Côte d'Azur
Op 600 meter van de stranden
Klein zwembad, omheind
Speeltuin
Restaurant met terras op de camping
600 m

Boek Côté Mer bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 

Accommodaties op Côté Mer

Camping Côté Mer, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Een kleinschalige camping aan de Côte d'Azur? Ja dat kan, camping Côte Mer heeft een perfecte ligging in de zonnigste regio van Zuid-Frankrijk de Côte d'Azur. Gelegen in de baai van Cannes en niet ver van de diverse levendige badplaatsen zoals St. Tropez, Cannes, Antibes en Nice maakt van deze camping een geliefde camping. Op de camping vind je een klein omheind zwembad met ligstoelen, genoeg om even af te koelen. Ben je hier met waterliefhebbers? De stranden liggen op korte afstand van camping Côté Mer.

Driesterrencamping met perfecte ligging aan de Côte d'Azur
Deze kindvriendelijke kleinschalige camping ligt slechts 600 meter van het strand van La Raguette. Verder heb je op de camping een fijn zwembad met balneobank om even lekker te ontspannen. Kinderen kunnen behalve afkoelen in het zwembad ook nieuwe vriendjes maken in het speeltuintje op de camping. Om de rust op de camping te garanderen is er geen animatie. Mocht je geen zin hebben om zelf te koken dan kun je met het hele gezin genieten van een hapje en een drankje op het terras bij het zwembad.

Op de camping worden in het hoogseizoen diverse activiteiten georganiseerd.
Trek na een dag aan het strand. Ook op de camping kun je op het gezellige terras een heerlijk gerecht nutiggen. Vanaf deze kleine Franse camping kun je de hele baai van Cannes verkennen. Het modaine Monaco kun je zowel per auto als per boot bereiken. En wat dacht je van de hoofdstad Nice, lekker winkelen of genieten van alles vanaf een gezellig terras? Of de Iles de Léhrins, deze eilanden liggen voor de kust bij Cannes en zijn zeker een bezoek waard. De stranden zijn prachtig en veelal kindvriendelijk.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Côté Mer!


Aanbieders op Côté Mer

Op camping Côté Mer vind je de volgende aanbieders:
Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Homair Vacances. Homair Vacances verhuurt hier glamping stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs