Bekijk grote foto's
Fijn vakantiepark aan het water
Luxe vakantiewoningen
Binnen- en buitenbad
Wellness, sauna
Kindvriendelijk, speeltuin
Bootverhuur, jachthaven, boothelling
Skelterverhuur
Ontdek de Biesbosch

Boek EuroParcs De Biesbosch bij:

EuroParcs De Biesbosch, Zuid-Holland

Direct naast het natuurpark de Hollandse Biesbosch en even buiten Dordrecht ligt Resort de Biesbosch. Dit park in Zuid-Holland heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter! Met de boot vaar je direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in.

Natuur, water en luxe vakantiewoningen
De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen. Je kunt hier fijn zwemmen in een prachtig buiten- of binnenzwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna's, een restaurant, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

Volop waterpret en kindvriendelijke voorzieningen
Behalve de ligging aan het water kun je ook een duik nemen in een van de twee buitenzwembaden. De kinderen hebben overal de ruimte en er zijn diverse speeltoestellen en speelvelden. Bij minder weer kun je ook lekker spelen en spetteren in het leuke binnenbad. In het hoogseizoen wordt er een leuk animatieprogramma aangeboden. Gelegen vlak naast Nationaal Park De Biesbosch is dit vakantiepark ook de ideale plek voor een actieve vakantie: huur een bootje en vaar het natuurgebied in of ga wakeboarden, waterskiën of banaanvaren met de Board Academy. Uiteraard zijn er ook vanaf het park veel fiets- en wandeltochten mogelijk door het Nationaal Park De Biesbosch.

Natuur, sport, recreatie en wellness komen samen op Resort De Biesbosch.
De Biesbosch is een hoogtepunt in het zuid-westen van Nederland. Een groot recreatie- en natuurgebied. Je kunt vanaf Dordrecht de Biesbosch zowel fietsend, wandelend als per boot ontdekken. Bezoek met de kinderen zeker het Biesboschcentrum met het beverbos. Verder kun je natuurlijk ook rondvaarten of excursies bijwonen. En dan de stad Dordrecht met de langste winkelstraat van Nederland en de statige 'Dordtse Dom'. Verder is het erg leuk om een wandeling met een local te bespreken zodat je op alle leuke plekjes komt van deze bijzondere stad. Of wat dacht je van een dagje Rotterdam met de Erasmusbrug en de prachtige markthal. En voor de kinderen kun je in Rotterdam natuurlijk Diergaarde Blijdorp bezoeken. Verder is het historisch centrum van Breda en de vele restaurants en gezellige café's zeker een dagje weg waard.


.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Biesbosch!


Aanbieders op EuroParcs De Biesbosch

Op Camping EuroParcs De Biesbosch worden de volgende accommodaties verhuurd:
Suncamp, EuroParcs en TUI bieden accommodatie als chalets of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen EuroParcs De Biesbosch
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.7
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    8.0
  • Kinderen
    9.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Els - voorseizoen 2021, met gezin
    12-05-2021
     Els
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    8
  • Sanitair
    8
  • Kinderen
    9
  • Ondanks de rustige tijd i.v.m. Corona een heerlijk en rustig verblijf gehad, precies dat wat we nodig hadden. Park is gezellig en netjes ingericht.