Bekijk grote foto's
Mooi vakantiepark in Limburg
Limburg ontdekken, glooiend landschap
Plopsa Hasselt, Grotten in Valkenburg, Gaia Zoo
Goed Restaurant met terras
Boodschappenpakket online bestellen
Fietsen, mountainbiken, wandelen
Speeltuin
Golfbaan Mergelhof

Boek Landal De Waufsberg bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal De Waufsberg, Limburg

Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit nieuwe park ligt 2 kilometer van het pittoreske Noorbeek. Het glooiende landschap geeft een gevoel of je buiten Nederland bent. Verken de prachtige omgeving te voet, per fiets of per mountainbike. Wandel- en fietspaden en mountainbikeroutes beginnen direct bij het park. De streek kenmerkt zich door glooiende, groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes en kabbelende beekjes. Dus dat is genieten!

Bourgondisch genieten in Limburg
In het hart van het Limburgse Heuvelland, vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik, ligt Noorbeek. Het park met 62 vrijstaande vakantiehuizen, is ruim opgezet en heeft een gezellig ’dorpsplein’ met o.a. een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop. Bij Landal De Waufsberg staat lekker eten en drinken hoog in het vaandel. In het Restaurant drink je de lekkerste wijnen, proef je de beste lokale biertjes en eet je verrassende gerechten uit de streek. De ParkShop biedt de eerste levensbehoeften en dagelijks verse broodjes voor een vorstelijk ontbijt.

Zuid-Limburg ontdekken
Als de kinderen plezier hebben dan geniet jij ook. Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis om de omgeving en alle kinderactiviteiten te ontdekken die Zuid-Limburg biedt. Op het park is een speeltuin aanwezig waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen na een mooie dag onderweg te zijn geweest.

Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt om met de mountainbike of fiets de omgeving te ontdekken. Deze fietsen kun je natuurlijk op het park huren. Alle villa's zijn voorzien van een eigen inpandige schuur. Hier kun je je fiets goed stallen na een dagje touren door de Limburgse heuvels. En wat dacht je van een bezoek aan Plopsaland Indoor te Hasselt?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal De Waufsberg!


Aanbieders op Landal De Waufsberg

Landal GreenParks verhuurt op Landal De Waufsberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs