Bekijk grote foto's
Chambres d hôtes, Gîtes Haute Saône/Zuid Vogezen
Minicamping uitzicht op de bergen/riviertje
Nederlands gastheer/gastvrouw
Rust, ruimte, gastvrijheid
Overdekt terras: ontbijt, diner (table d hotes)
Restaurantjes in directe omgeving
Fietsen, wandelen, genieten.
Honden welkom

Boek Gîtes / Mini Camping Le Creux bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Gîtes / Mini Camping Le Creux, Franche Comté / Jura

Ben je op zoek naar een mooi vakantieplekje, omgeven door bergen en rivieren in de Franche Comté? Het kleine vakantiecomplex Gîtes Le Creux ligt in het departement de Haute-Saône, in de regio Franche-Comté. De Nederlandse eigenaren heten hun gasten hier van harte welkom. Het huis (uit 1900), met daarin de vakantiewoningen/gîtes en chambres d'Hotes, ligt aan de rand van het authentieke dorpje Fresse.

Minicamping of logeren in een Pod?
Behalve gîtes en chambres d'Hotes vind je op dit mooie domein een minicamping met ongeveer 6 kampeerplekken met sanitairgebouw en elektravoorzieningen. De gasten van deze minicamping kunnen uiteraard vrijblijvend gebruik maken van de table d'hôtes, 's morgens een fantastisch ontbijt en 's avonds een heerlijk diner (€). Of huur je liever de Camping Pod? Overnachten in een Camping Pod is een unieke vorm van kamperen, wel kamperen, maar dan zonder tent. Je slaapt in een eenvoudig maar comfortabel hutje dat voorzien is van twee losse bedden, een tafeltje met bankjes, verlichting en een koelkastje. Back to basic dus, maar wel een basis waarmee je je lekker voelt.

Het vakantiehuis heeft Gîtes en Chambres d'Hotes voor 2 tot max. 6 personen. Deze vakantiewoningen zijn compleet ingericht met keukenblok, toilet, woon/eetkamer, badkamer en slaapkamers. In iedere gîte en chambre d'hôtes kun je gratis gebruikmaken van wifi en een infrarood sauna.

Waar je uiteindelijk ook voor kiest een plek op de minicamping of een gîte/chambre d'Hotes, op Gîtes Le Creux wordt het sowieso genieten. De mooie groene heuvelachtige omgeving van de Haute Saône met de mooie kleine dorpjes nodigt uit tot mooie wandelingen en fietstochten in het voorjaar, zomer en najaar! Voor de fietsers liggen hier ook diverse uitdagingen. De Zuid Vogezen is voor alle soorten fietsers aantrekkelijk. De eigenaren van Gîtes Le Creux hebben alle informatie voor wandeltochten en fietsroutes in huis.

Verder heeft de directe omgeving van Fresse erg veel te bieden, wat dacht je van het Duizendmerengebied, de vele kastelen, het openluchtzwembad in Melisey, de waterval Le Saut de l'Ognon. Vissers kunnen hun hart ophalen, genoeg meren en rivieren in de buurt. Op de rivier de l'Ognon kun je mooie kanotochten maken. Op zo’n 25 km van Fresse ligt het 64 ha grote meer van Malsaucy, het grootste meer van het Territoire de Belfort. Hier kun je volop genieten van de natuur en diverse watersporten beoefenen zoals: zwemmen, surfen, zeilen en waterfietsen huren. Rondom het meer zijn diverse wandel- en fietspaden.

Kortom, een fantastische plek om te relaxen en van de natuur te genieten, maar ook voor een actieve vakantie zit je hier goed!

Sophie en Andrej Miljoen
92, Impasse du Tissage, Le Volvet
70270 Fresse / France
Tel : 0033 6 34191273

Email: info@giteslecreux.com

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Gîtes / Mini Camping Le Creux!


Aanbieders op Gîtes / Mini Camping Le Creux

Camping Gîtes / Mini Camping Le Creux verhuurt basic glamping, chalets,bungalows of appartementen, tourcaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

...