Bekijk grote foto's
Familiecamping in Western stijl
Animatie in Western stijl
Paradijs voor paardenliefhebbers
Surf- en watersportmogelijkheden
Zwembadcomplex binnen/buiten
Lac d'Hourtin, groot zoetwatermeer
Strand op 12 kilometer
Wijnstad Bordeaux bezoeken
6 km

Boek Le Village Western bij:

 SAFARITENTEN

Camping Le Village Western, Aquitaine / Les Landes

In het cenrum van de Gironde ligt de Franse viersterrencamping Le Village Western. De naam zegt het al, dit is een camping in western-style met dito animatie, tex-mex restaurant en tal van sportieve mogelijkheden en ook nog eens dicht bij het grootste meer van Frankrijk, Lac d'Hourtin.

Watterratjes zullen zich hier ook vermaken
Camping Le Village Western ligt bij Hourtin-Port (Nouvelle-Aquitanië, Frankrijk), aan een groot meer. De camping ligt niet te ver van het zandstrand bij Hourtin Plage aan de Atlantische Oceaan. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein. Er zijn sportmogelijkheden zoals beachvolleybal, paardrijden, tafeltennis en tennis. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma in het hoogseizoen. Verder vind je hier een groot nieuw zwembadcomplex zowel binnen als buiten. En voor een relaxmoment kun je gebruik maken van de jacuzzi.

Ok, je laarzen in het vet en op naar Zuid Frankrijk
Vier je vakantie in de sfeer van het Wilde Westen! Le Village Western in Hourtin is een camping én een paardenresort. Alles is in Western-stijl gebouwd wat het voor de kinderen extra leuk maakt! In de nabije omgeving kun je ook zwemmen in een meer/recreatieplas. Bij Camping Le Village Western is het toegestaan om te windsurfen en waterskiën. Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kun je ook terecht voor vers brood.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Village Western!


Aanbieders op Le Village Western

Op camping Le Village Western vind je de volgende aanbieders:
Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Homair Vacances. Eurocamp heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs