Gezinscamping direct aan strand
Verwarmd binnen- en buitenbad
Kajakken onder begeleiding
Kindvriendelijk, gastvrij
Kust met vele vogelsoorten
Fietsen, wandelen
Kleine supermarkt, snackbar
Bezoek Saint Brieuc

Boek Le Port de la Chaine bij:

 STACARAVANS


Camping Le Port de la Chaine, Bretagne

Vakantie vieren aan de Côtes-d'Armor aan de noordkust van Bretagen? Camping Le Port de la Chaîne is een mooi aangelegde gezinscamping. Vanaf deze terrassencamping heb je toegang tot de stranden van de Atlantische Oceaan. Heerlijk bij eb schelpen zoeken en wandelen langs het prachtige, soms, ruige landschap.

Een viersterrencamping met terrassen
Door het hoogteverschil op de camping heb je op diverse plekken een mooi uitzicht over het omliggende landschap.
Op de camping is genoeg te doen. De kinderen kunnen zich vermaken tijdens een spelletje pingpong of in één van de recreatieruimtes een spelletje doen. Ook kan je volleyballen of een potje jeu de boules spelen. Vanaf april tot september kan er gezwommen worden in het overdekte bad, of in het verwarmde buitenbad. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in een kleine supermarkt en wanneer je geen zin hebt om te koken, kun je natuurlijk naar de snackbar op de camping.

In de Atlantische Oceaan kun je natuurlijk zwemmen, maar er zijn aan de kust ook vele aanlegpunten voor boten en je kunt er vissen. Onder begeleiding van een gids kun je er met de kajak op uit. Terug op de camping kun je je uitleven op één van de fitnessapparaten of op een voetbalveld een potje voetballen. In het hoogseizoen kun je genieten van de gezellige sfeer tijdens één van muziekavonden bij de bar.

Na alle activiteiten kun je genieten van je rust in een mooie stacaravan of bungalowtent. Alle accommodaties zijn uitgerust met slaapplaatsen en keuken. Ze zijn prachtig gelegen met uitzicht op zee, dat is nog eens genieten op je eigen terras.

Ontdek van hieruit de Bretonse kust en het binnenland. Ontdek de roze granietrotsen en de plaatsen Perros Guirec, Paimpol, Sillon du Talbert en het eiland Ile de Bréhat.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Port de la Chaine!


Aanbieders op Le Port de la Chaine

TUI verhuurt op camping Port la Chaine stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs