Bekijk grote foto's
Familiecamping op 5 km. van stranden
600 m²: 2 baden, reuzenglijbanen
Peuterbad
Kinderboerderij, workshops, Mini Club
Volop activiteiten en entertainment voor iedereen
Fietspaden, dierentuin van La Palmyre, Fort Boyard
5 km

Boek La Pinède (Mathes) bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping La Pinède (Mathes), Poitou-Charentes

Camping La Pinède is een topcamping bij zee aan de Atlantische kust. Op camping La Pinede langs de immense stranden, vlakbij la Palmyre, met een zwemparadijs van 600 m² met verwarmd binnenzwembad(2) zullen zowel groot en klein volop genieten. Het wordt moeilijk kiezen tussen de spannende reuzenglijbanen, de extra brede glijbaan, het ontspannende bubbelbad of de stroomversnelling... En dat allemaal op korte afstand van de mooie stranden.

Water en nog eens water
Camping La Pinède ligt in een bos vlak bij het strand en is een grote camping met véél sport- en spelactiviteiten én een enorm zwemcomplex met o.a. waterglijbanen. Camping La Pinède (ca. 7 ha., 380 plaatsen) bij La Palmyre en Les Mathes ligt in een bos, op ca. 5 km van het strand, op ca. 4 km van Les Mathes en op ca. 5 km van de kustplaats La Palmyre.

Op Camping La Pinède in La Palmyre ligt een schitterend zwemcomplex met o.a. een buitenzwembad met meerdere glijbanen, een verwarmd binnenbad, een jacuzzi en een sauna. Voor de kleintjes is er een speelterrein en in het hoogseizoen is er een kinderclub en worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals spelletjes, sporttoernooien en karaoke. Voor tieners is er een disco.

Stranden, mooie plaatsjes
De locatie van Camping La Pinède is ideaal voor het maken van uitstapjes in de omgeving. Het prachtige zandstrand bij de leuke plaats La Palmyre ligt beschut in de baai van Bonne Anse. Daar vind je ook talloze bars en restaurants. Ook Royan, een authentieke badplaats met promenade, is een uitstapje waard. Op het eiland Ile d'Oléron vind je knusse stadjes en mooie stranden. Of breng een bezoek aan de oesterbanken bij Marennes of Brouage, omringd door 17e eeuwse stadsmuren. Voor een dagje uit met de kinderen is La Rochelle een perfecte bestemming. Hier is o.a. een aquarium en zijn er mogelijkheden voor een boottocht.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Pinède (Mathes)!


Aanbieders op La Pinède (Mathes)

Stacaravans worden hier verhuurd door Roan Luxury Camping Holidays en Eurocamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs