Middelgrote camping 175 staanplaatsen
Direct aan strand met restaurant
Kiezelstrand
Hoogseizoen animatie
Bereik via ferry vanuit Split
Rust, ruimte en natuur
Eigen duikschool
Pendelbus naar plaats Hvar

Boek Autocamp Vira bij:

 STAANPLAATSEN


Camping Autocamp Vira, Dalmatië

Viersterren camping Vira ligt op het eiland Hvar en is een vriendelijke, moderne 11,6 ha grote camping. Deze 4-sterren camping is terrasvormig en bevindt zich in een dennenbos met veel schaduw en heeft een mooi uitzicht over de baai en de kleine haven. Voor zonaanbidders en watersporters is het kiezelstrand bij camping Vira een ideale plek. De camping is werkelijk aan een van de mooiste stranden van het eiland gelegen, ook fijn voor de jongere kinderen. Het eiland Hvar bereik je met de ferry vanuit Split.

In het hoogseizoen is er voor jong en oud een animatieteam
De camping heeft haar eigen restaurant aan het strand. Bij het restaurant hoort ook een beachbar waar snacks (zoals bijv. pizza, sandwiches) en cocktails verkocht worden. In het restaurant staan onder andere gegrild vlees en allerlei soorten vis en zeevruchten op het menu. Op deze mooie camping zijn ook diverse sportvoorzieningen en je kunt er ook duik- en zeilcursussen boeken. Maar ook voor de jongste bezoekers wordt gezorgd. Er is in het hoogseizoen een animatieteam en verder vind je op de camping ook een speeltuin.

De verdere voorzieningen op camping Vira zijn netjes en luxe. Er is een Aloe Vera bar, grill, levensmiddelenzaak, souvenirzaak, was- en strijkdienst, restaurant en beachbar. Er is een loopbaan, beachvolleybal, biljarttafel, tafelvoetbal, tafelten-nis, midgetgolf, duiken, georganiseerde uitstapjes en vermaak programma, verhuur van fietsen, boten en scooter en animatie (juni-september), Disco (4 km)

Het eiland Hvar is het zonnigste en langste Kroatische eiland en een van de mooiste eilanden van Europa. De stad Hvar met zijn fantastische architectuur, cultuur en mild klimaat is zeker een bezoek waard. Er is een speciale minibus die de gasten van de camping naar de stad Hvar brengt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Autocamp Vira!


Aanbieders op Autocamp Vira

VacanceSelect verhuurt op camping Autocamp Vira stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs