Vakantie aan zee met restaurant
Vernieuwde camping aan het strand
Ravenna ligt op 10 km.
Nieuwe vakantiewoningen

Boek Pini Family Camping Village bij:

 GLAMPING STACARAVANS


Camping Pini Family Camping Village, Emilia-Romagna

Pini Beach Village is een driesterrencamping aan de Italiaanse oostkust bij het plaatsje Punta Marina. Deze geheel vernieuwde camping aan de Adriatische kust heeft mooie nieuwe lodges en ligt direct aan het brede strand. De camping zelf is mooi groen aangelegd en wordt omgeven door dennenbossen. De camping ligt op korte afstand van een mooi natuurgebied de Po-Delta. Geniet 's avonds van een hapje en drankje en de prachtige zonsondergang vanaf het mooi panoramaterras bij het aantrekkelijke restaurant.

Een kindvriendelijk verblijf en een fijne strandvakantie
De ideale camping voor gezinnen en ook in het voor- en najaar geschikt voor stellen. In het hoogseizoen verzorgt het enthousiaste animatieteam voor leuke activiteiten. Aangezien het strand op loopafstand van jouw vakantiewoning ligt, is dit de ideale vakantieplek voor liefhebbers van zon, zee en strand. De camping ligt aan een van de rustigere stranden van de kust bij Ravenna. Deze stranden lopen langzaam af, dit is veilig voor kleine kinderen.

Vanuit deze Italiaanse camping kun je alle kanten op
Bezoek zeker het centrum van Ravenna bekend van de prachtige mozaïeken. Of het vissersplaatsje Comacchio (45km) is zeker een bezoek waard. In Comacchio waan je jezelf in Venetië. De eilandjes welke allemaal door bruggetjes worden verbonden vormen dit stadje. De brug met vijf bogen en twee torens, de Ponte dei Trepponti, is wel de bekendste. Comacchio ligt aan de rand van het natuurgebied Po-Delta.

Tussen waterplassen, zoutmeren en landruggen liggen de prachtige fietsroutes. In het hoogseizoen zijn er georganiseerde fietstochten door de prachtige bosrijke omgeving. Vergeet het nabijgelegen middeleeuwse Ferrara niet. En voor de kinderen heel leuk, het Pretpark Mirabilandia.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Pini Family Camping Village!


Aanbieders op Pini Family Camping Village

VacanceSelect verhuurt op camping Pini Family Camping Village glamping stacaravans, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs