Kleinschalige groene camping
Nederlandse eigenaar
Buitenbad met kleuterbad
Restaurant op de camping
Wifi op het terras
Hoogseizoen animatie
Wandelen, mountainbiken
Montauban en Cahors bezoeken

Boek Domaine de Merlanes bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Domaine de Merlanes, Midi-Pyrénées

Een vakantie op viersterrencamping Domaine de Merlanes betekent genieten van de prachtige landschappen in een van de mooiste departementen van Frankrijk de Tarn en Garonne (Occitanie). Dit Franse landgoed wordt beheerd door Nederlandse eigenaars en hun enthousiaste team, zij heten hun gasten dan ook meer dan welkom. Op het mooie groene domein vind je rust en ruimte en goede voorzieningen. Je bent echt op vakantie, weg van alle drukte, midden in de mooie natuur met haar heuvels en uitgestrekte bossen.

Glampen in de Tarn en Garonne met Vodatent
Je logeert in een mooie safaritent en wordt 's morgens wakker van fluitende vogels en de geur van versgebakken brood. Dan ga je kijken of het zwembad er goed bij ligt voor een frisse duik in de ochtend, of duik je in het zwemmeer/visvijver? Na die frisse duik kun je op je mountainbike de omgeving verkennen. Wil je de camping niet af dan spreek je met je nieuwe buren bij de jeu-de-boulesbaan of het voetbalveld. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een leuk programma voor de jongste gasten. En hou je van wat meer actie? Nou dan kun je hier je gang gaan, wat dacht je van rotsklimmen, speleologie, kanovaren of een bezoek aan de Gorges de Aveyron. Ook kun je op de camping een paardrijles nemen want er is een manege. Verder kun je na een dag in de buitenlucht genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Dus dit wordt een vakantie in een zonnig klimaat met leuke activiteiten, maar ook rust en ruimte.

Wat is er te doen en te zien in de Tarn en Garonne?
De gastvrijheid, het fijne zwembad, het gezellige restaurant en de prachtige omgeving van de camping zorgen voor een fantastisch verblijf n de regio Occitanie. Wil je toch de camping af dan kun je dit wandelend of (sportief) fietsend doen. Bezoek vanaf de camping de verschillende kleine charmante plaatsjes, mooie kastelen, oude kloosters en onderweg kom je vast een goed wijnhuis tegen voor een heerlijk wijntje. Ook kun je diverse outdooractiviteiten ondernemen, de camping kan je daarbij helpen. De vestingstad Montauban ligt op korte afstand van deze viersterrencamping en is beslist een bezoek waard. Je kunt een fijne wandeling maken door de charmante straatjes en steegjes en al snel zien dat de stad geschiedenis uitstraalt. Wandel de Pont Vieux (14e eeuw) over richting kathedraal en oude binnenstad en bezoek een van de vele musea en daarna genieten van een heerlijke lunch op een van de vele terrasjes.




Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Domaine de Merlanes!


Aanbieders op Domaine de Merlanes

Glamping4all verhuurt op camping Domaine de Merlanes lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs