Kleine gastvrije camping bij de rivier de Tarn
Terrasvormige kampeerplaatsen (6)
Vallée du Tarn: beekjes, wijngaarden, dorpjes
Kindvriendelijk, beekjes, speelterrein, trampoline
Nederlandse gastvrije eigenaren
Departement Aveyron ontdekken

Boeken op camping La Cazette? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping La Cazette, Midi-Pyrénées

Camping La Cazette, een kleinschalige, rustige vakantieplek in het departement Aveyron, is gelegen op de zonnige terrassen van een voormalige wijngaard in de Vallée du Tarn. De camping ligt aan de rivier de Tarn die zich een weg heeft gebaand in de vallei tussen de steden Albi en Millau in Zuid-Frankrijk. La Cazette is een kleine camping met verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten en een houten “cabane”. De camping ligt op slechts enkele minuten lopen van de rivier de Tarn met zijn stroomversnelling, ondiep speelwater en diepere zwemwater!

Geniet van de rust, ruimte en het uitzicht
Op de terrassen van een voormalige wijngaard zijn een zestal kampeerplekken. Door de niveauverschillen heeft iedere plek een gegarandeerd vrij uitzicht over de omliggende heuvels en de rivier de Tarn. De terrassen met de vele natuurstenen muurtjes nodigen de grotere kinderen uit tot verkenning en avontuur. Er is een speelterrein met schommels, een glijbaan, een zandbak en een boomhut en een trampoline. Daarnaast hangen er ook hangmatten. Camping La Cazette is met recht een kindvriendelijke camping te noemen.

Het sanitairgebouw heeft twee douches, twee toiletten en drie wastafels. Vanzelfsprekend is er warm water. In de gastenruimte is een aanrecht om af te wassen. Hier staat ook de wasmachine en een koelkast. Aan de andere kant van het terrein is nog een aanrecht.

In het nabijgelegen dorpje Broquiès zijn diverse winkels, zoals een bakker, een slager, een kruidenier en een “winkel van sinkel.”

Vakantie is genieten op La Cazette
De campingeigenaren halen het brood voor hun kampeergasten in het dorp zodat je niet meteen vanuit het bed in de auto hoeft te stappen. Ook kun je één keer per week aanschuiven aan de “table d’hôte” voor een heerlijk diner met groenten uit eigen tuin en een glas wijn uit de streek of jebestelt een pizza die je bij de tent kunt verorberen.

De Nederlandse eigenaren Lidy en Carli heten hun gasten van Harte Welkom op camping La Cazette!--

Camping La Cazette
Lidy Mommers & Carli Bakker
La Cazette
12480 Broquiès
Tel: 00 33 (0)565 99 47 33

Email: info@lacazette.com


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Cazette!


Boeken op La Cazette


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs