Wie is Glampingaanbieder 2017?

 1 December 2016   Huurtent

Trots zijn wij zeker! Behalve trots op 15 jaar huurtent zijn wij dat ook op het brede aanbod glampingvakanties in 2017. Het avontuurlijk kamperen is niet alleen bijzonder in een safaritent of lodgetent maar ook de o zo vertrouwde bungalowtent wordt steeds comfortabeler en blijft dan ook het goedkopere alternatief.

Behalve de stoere safaritenten en lodgetenten zie je in het glampingsegment nu ook glamptenten, coco-sweet (suite) tenten, stoere tenten, tentvilla’s, Saharatenten, wijnvaten, Holiday Lodgetenten, Woodytenten, Savana lodgetenten, Grand Lodgetenten, Belltenten, Barntenten, Ranchtenten, Boerenbed en Heerenboer tenten. Ze hebben allemaal één doel, kamperen op een hele comfortabele manier.

Te veel om op te noemen want daarbij noemen wij nog niet de luxe glamping accommodaties als Aspect, Next, Lounges supremes, allemaal vakantiewoningen met een groot terras, smaakvol en modern ingericht. Je kunt dit geen stacaravans meer noemen, eerder luxe vakantiewoningen op een camping.

Dus zomaar de beste glampingaanbieder 2017 kiezen zou een onmogelijke taak zijn. Kies je voor een kleine organisatie welke hun grote comfortabele safaritenten op veelal groene charmecampings hebben staan? Of kies je juist voor die grote organisatie met mooie safaritenten maar wel vaak beperkte ruimte rondom. Je kiest dan wel vaak voor een grote camping met veel voorzieningen! Op onze “Snel zoeken” pagina kun je heel gericht zoeken op land, grootte, accommodatie.

Op deze manier vinden onze bezoekers hun eigen glampingaanbieder 2017!
De keuze is aan onze bezoekers!


Anderen lazen ook onze blogs over  glampingaccommodatiealgemeenbelevingglampingdorpen