Last minute glamping? Tendi heeft nog plek!

 7 Juli 2021   Typisch Fem

Toscane


Is je glampingvakantie naar Spanje of Noorwegen geannuleerd? Of mag je wel afreizen naar je vakantieland, maar loop je het risico op onverwachte terugkeer of quarantaine bij thuiskomst liever niet? Voor landen als Italië, Frankrijk en Duitsland geldt momenteel code groen of geel. Dat maakt deze Europese landen dus de ideale bestemming voor jouw last-minute zomervakantie!

Glampingkoning Tendi

Op diverse kleine, groene campings heeft glampingaanbieder Tendi nog beschikbaarheid voor aankomsten op 10 en 17 juli en, heel gunstig voor vakantiegangers uit Zuid-Nederland op 14, 21 en 28 augustus. Luxe safaritenten en lodgetenten staan op je te wachten. Mét comfy boxspring, veranda en als je wilt zelfs privé sanitair. Er is keuze uit drie soorten tenten, variërend in grootte en luxe. Kijk, zo wordt zelfs de grootste luxepoes een kampeerfan ;-)

Beschikbaarheid 2021 op campings in Duitsland

In Duitsland is nog plek op camping Am Blanksee. Deze camping ligt in het noordoosten en is een echte familiecamping, met een speeltuintje, zwemmeer en mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving. Tip voor een dagje uit: Berlijn is een gave dagtrip op rijafstand!

Camping Am Blanksee met zwemmeer


Beschikbaarheid 2021 op campings in Italië

In Italië heeft Tendi nog plek op camping Romita in Toscane, op camping Il Collaccio in Umbrië en op camping Monti del Sole in Umbrië.

Umbrië, goedemorgen


Romita is een kleine, groene agricamping waar je heerlijk tot rust komt met je gezin. Il Collaccio is ietsje groter maar nog steeds charmant. Je zit hier midden in het landelijke Umbrië en op de camping vind je meerdere zwembaden. Eveneens in Umbrië vind je Monti del Sole, dat qua grootte en rust een beetje tussen de eerste twee campings in zit. Er is een zwembad, tennisbaan, je kunt er paardrijden en natuurlijk gezellig een pizzaatje eten. Dit is waar la dolce vita uitgevonden is!

Beschikbaarheid 2021 op campings in Frankrijk

In Frankrijk is nog volop keuze. Neem bijvoorbeeld camping l’Ardechois in de Ardèche, een kleine terrascamping aan een riviertje met fijn zwembad, mooi uitzicht en veel speelmogelijkheden. In de omgeving is het goed kanoën, klimmen, fietsen en wandelen, dus vervelen is geen optie.

camping l’Ardechois in de Ardèche


Verder kun je terecht op camping Du Lac de Bonnefon in de Midi-Pyrenees. Dit is een gezinscamping op het platteland van Zuid-Frankrijk, waar je kinderen zich vermaken in de waterspeeltuin, het zwembad of met de animatie.

Camping Du Lac de Bonnefon


In de regio Aquitaine ligt camping La Clairiere, slechts 12 kilometer verwijderd van het strand. Ook dit is een kleine camping, waar je volop geniet van de natuur en de ruimte.

Op 12 kilometer van camping La Clairiere ligt een machtig strand


Verder naar het noorden hebben we nog miniCamping La Maison Bornat in Bourgondië. Hier komt je inwendige mens aan zijn trekken, want er zijn gezellige table d’hôtes en wijnproeverijen. Over vakantie gesproken…

Vakantie vier je zeker op La Maison Bornat in Bourgondië


Ook noordelijk en niet ver van huis ligt tot slot camping O2 in Normandië. Kinderen worden ook hier met open armen ontvangen en vanuit deze camping zijn pareltjes als Mont St. Michel, St. Malo en Utah Beach makkelijk te bereiken.

Camping O2 ligt op korte afstand van Mont St. Michel



Of het nu schöne Ferien, buone vacanze of bonnes vacances wordt: geniet ervan!



Anderen lazen ook onze blogs over  2021aanbiedingItaliëDuitslandFrankrijkArdecheAquitaineNormandieBourgondiëumbrië