Soms met eigen elektrische sloep (van apr-okt)
Ontdek Giethoorn
Watersporten in de omgeving
Verken Overijsel

Boek camping Vakantiepark Giethoorn bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

camping Vakantiepark Giethoorn, Overijssel

40 luxe accommodaties met eigen elektrische sloep* (van april t/m oktober inbegrepen in de huur) gelegen in het Venetië van het Noorden: Giethoorn!

Vakantiepark Giethoorn ligt deels in het centrum van Giethoorn en deels aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met een prachtige ligging in het natuurgebied Weerribben-Wieden, is dit de ultieme bestemming voor watersportliefhebber. Het welbekende Giethoorn is het watersport- en recreatiecentrum bij uitstek. U kunt er diverse activiteiten ondernemen. Zo kunt u een rondvaart maken, punteren, zeilen, surfen, kanoën, aquabubblen en genieten van rust en stilte in de natuur.

Maak een ontspannen rondvaart of huur een fluisterboot en geniet van de pracht van het Venetië van de lage landen. Sportievelingen zeilen, surfen en kanoën naar hartelust in dit bijzondere gebied. En natuurlijk biedt Giethoorn ook voor een lekker hapje en drankje een zee aan mogelijkheden. Botel Giethoorn is bereikbaar via een houten loopbrug over het water.

Dit unieke park bestaat uit sfeervolle waterlodges voor 2, 4 en 6 personen. De lodges zijn gelegen op 4 landtongen, welke allemaal aan het water liggen en een eigen aanlegsteiger hebben.

*Kijk bij de aanbieder voor welke accommodaties dit geldt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiepark Giethoorn!


Aanbieders op Vakantiepark Giethoorn

Roompot Vakanties verhuurt op camping Vakantiepark Giethoorn chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs