Bekijk grote foto's
Autovrij kleinschalig vakantiepark in Giethoorn
In het natuurgebied “Weerribben-Wieden”
Aan oever meer de Bovenwijde
Watersportmogelijkheden
Waterlodges 2,4 en 6 pers
Groepsaccommodatie 12 pers
Fietsen en wandelen
Giethoorn per boot ontdekken

Boek Vakantiepark Giethoorn bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Vakantiepark Giethoorn, Overijssel

Vakantiepark Giethoorn is een kleinschalig uniek vakantiepark en ligt in het hart van waterdorp Giethoorn. Het waterpark kijkt uit op het meer de Bovenwijde. Je vindt in het 'Venetië van het Noorden' mooie luxe accommodaties met het gebruik van een eigen elektrische sloep* (*1 februari tot 31 oktober m.u.v. de tiny house en de lepelaar hotelchalet). De groepsaccommodatie (12p) beschikt het hele jaar (mits het weer het toelaat) over een sloep. Dat gaat een bijzondere vakantie-ervaring worden, het waterdorp Giethoorn ontdekken met je eigen sloep!

Het waterdorp Giethoorn ontdekken vanaf het water
Vakantiepark Giethoorn ligt deels in het centrum van Giethoorn en deels aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met een prachtige ligging in het natuurgebied Weerribben-Wieden, is dit de ultieme bestemming voor watersportliefhebber. Het welbekende Giethoorn is het watersport- en recreatiecentrum bij uitstek. Je kunt er diverse activiteiten ondernemen.

Maak een ontspannen rondvaart of huur een fluisterboot en geniet van de pracht van het Venetië van de Lage Landen. Sportievelingen, zeilen, surfen en kanoën naar hartelust in dit bijzondere gebied. En natuurlijk biedt Giethoorn ook voor een lekker hapje en drankje een zee aan mogelijkheden. Vakantiepark Giethoorn is bereikbaar via een steile houten loopbrug over het water. Dit unieke park bestaat uit sfeervolle waterlodges voor 2, 4, 6 en 12 personen. De lodges zijn gelegen op 4 landtongen, welke allemaal aan het water liggen en een eigen aanlegsteiger hebben.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiepark Giethoorn!


Aanbieders op Vakantiepark Giethoorn

Roompot Vakanties verhuurt op camping Vakantiepark Giethoorn chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs