Camping aan Neusiedler See
Strandje met parasols
Ligweide met speeltuin
Diverse watersportmogelijkheden
Surfen, kitesurfen, zeilen
Wandelen en sportief fietsen
Mooie accommodatie Astella caravan
Wenen, Hongarije en Slowajkije

Boek camping Seebad Breitenbrunn bij:

 TOURCARAVANS

camping Seebad Breitenbrunn, Burgenland

Camping Seebad Breitenbrunn is een mooie vernieuwde camping direct aan de Neusiedler See bij het plaatsje Breitenbrunn. Je logeert hier stijlvol in een grote luxe caravan, de Astella de Luxe, met eigen sanitair. De ligging aan een van de grootste watersportgebieden in het oosten van Oostenrijk met een unieke flora en fauna maakt dit een geliefd vakantie-adres.

Glampen aan het grote steppemeer in Burgenland, Oostenrijk
Aan het meer heb je een ligweide en is er een fijn surfstrand. Voor watersporters is er een aanlegsteiger. Ook ligt er aan het meer een strandpaviljoen waar je terecht kunt voor een klein hapje en drankje. Op de camping vind je een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en mocht je trek hebben na een dag op of aan het water dan kun je ook in het restaurant op de camping terecht. De camping verstrekt de Neusiedler-Card welke veel voordelen en soms ook gratis toegang geeft bij het bezoek aan vele bezienswaardigheden in deze regio.

Kindvriendelijk kamperen aan het Neusiedler meer
Behalve dat je hier alle ruimte hebt om te spelen kun je aan het water heerlijk spelen. Er zijn verspreid over de ligweide nieuwe speeltuintjes waar je lekker kunt klimmen en ravotten. Ook wordt er in het hoogseizoen een airtrampoline opgezet, lekker springen tot je moe je bed inrolt.

Watersporters kunnen hier hun hart ophalen
In het oosten van Oostenrijk ligt het Neusiedler meer, een favoriete en zonnige bestemming bij toeristen. Behalve zwemmen kun je bij het meer diverse watersporten beoefenen. Suppen, kitesurfen, zeilen en kanovaren. Ook worden er diverse cursussen op watersportgebied aangeboden. Voor booteigenaren is er een aanlegsteiger. Ook voor vogelliefhebbers is deze regio een paradijs er zijn wel 300 vogelsoorten aanwezig en het meer is een belangrijke rustplaats voor trekvogels. De charmante dorpjes, de cultuur, muziek, wijnen en de geschiedenis maken dit een fijne en bijzondere vakantieplek. Het heuvelachtige landschap met de vele wijngaarden ligt er uitnodigend bij voor wandelaars en fietsers. Verder is een bezoek aan het Hongaarse plaatsje Sopron met het mooie oude centrum (vóór 1920 was dit plaatsje nog Oostenrijks) zeker leuk om te doen. En wat let je om de grens van Hongarije of Slowakije over te steken? Een bezoek aan Wenen is zeker een hoogtepunt van je vakantie. Een stad met prachtige musea, bijzondere architectuur, de Weense keuken en wat dacht je van een bezoek aan het Sisi Kasteel Schönbrunn?


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Seebad Breitenbrunn!


Aanbieders op Seebad Breitenbrunn

Gebetsroither verhuurt op camping Seebad Breitenbrunn tourcaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs