Santa Elena Ciutat

800 m

Boeken op camping Santa Elena Ciutat? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Santa Elena Ciutat, Costa Brava

Op zoek naar een mooie camping op korte afstand van de Spaanse stranden. Camping Santa Elena-Ciutat ligt slechts 900 meter van de mooie stranden bij Lloret de Mar aan de Costa Brava. Deze camping heeft zeer goede voorzieningen. Een mooi restaurant, supermarkt met breed assortiment, voor de kinderen genoeg speelruimte en een speeltuintje. Verder kunnen de gasten altijd een fijne duik in het zwembad nemen of zich uitleven op de sportvelden op de camping. In het hoogseizoen verzorgt een enthousiast team de miniclub op de camping. Verder kun je ook diverse watersporten aan de kust beoefenen, zoals zielen, diepzeeduiken, kayakken op de zee of gewoon snorkelen en relaxen aan het strand.

Het ruime zwembad met kinderbad heeft een groot terras en ligweide, een heerlijk plek om af te koelen of lekker een boekje te lezen. Verder vind je bij het zwembad een gezellig terras met bar. Ook rondom het zwembad worden diverse activiteiten gedurende de dag georganiseerd. Honger van al die activiteiten, bezoek dan zeker het restaurant op de camping. Hier kun je genieten van een lekkere pizza of grilspecialiteiten. Verder vind je op diverse plekken WIFI.

In de directe omgeving van camping Santa Elena-Ciutat is veel te doen. Een bezoek aan Tossa de Mar of Blanes is al de moeite waard maar nog leuker is het om een dag te besteden aan een bezoek aan Barcelona of Girona. Ook de stranden van Fenals, Sa Boadella en Santa Cristina zijn een dag aan het strand waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Santa Elena Ciutat!


Boeken op Santa Elena Ciutat

Canvas Holidays verhuurt op camping Santa Elena Ciutat stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs